Vetési Albert gimnázium(emeltangol) vagy Ipari Technikum(szoftverfejlesztő)?
Figyelt kérdés
Az ideiglenes rangsor szerint mindkettő iskolába valószínűleg bejutok de egyszerűen nem tudom eldönteni hogy melyiket válaszam.(egyetemre szeretnék majd menni)2022. márc. 6. 19:14
A kérdező szavazást indított:
Ipari
Vetési
15 szavazat
1/19 anonim válasza:
Ah, te legalább tudod már az ideiglenes listát! Nálunk még egyik suli sem rakta ki, és még csütörtökön is lesz szóbeli.
2/19 A kérdező kommentje:
Azok után hogy ilyet kommentelsz nem hiszem hogy igazad van sőt szerintem vannak nálad gondok... Nem értem mi értelme van egyáltalán ilyet írni... Lehet hogy ez pont veled történt meg :D
2022. márc. 6. 20:34
4/19 A kérdező kommentje:
Miért írsz ilyenek? Nem értem. Nem is ez volt a kérdés. És ez:Egyikbe se fogsz bejutni, nem lesz nehéz rájönniük a turpisságra... Az ilyen diákokat meg amúgy se szeretik egyik suliban sem.
2022. márc. 6. 20:43
6/19 A kérdező kommentje:
mármint milyen?
2022. márc. 6. 20:45
7/19 anonim válasza:
Hát akinek ilyen görbe útjai vannak, mint neked...
8/19 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Kifejtenéd?
2022. márc. 6. 21:16
9/19 anonim válasza:
Hány éves vagy, hogy nem érted?
10/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom de ha középiskolába készülök valószínűleg 90 éves. De látom neked ez nem jutott el az agyadig
2022. márc. 6. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!