Veszprémi Vetési Albert Gimáziumról vélemény?
Eddig angolt tanultam, szóval a németes osztályok kizárva. 3 szakot néztem ki magamnak: emelt angol, angol-spanyol, általános. A sorrendet még nem tudom, hogy melyiket hányadik helyen fogom megjelölni. Erről a háromról valaki tud valamit mondani? Tanárokról, osztálytársakról, elvárásokról és követelményekről stb. Pozitív-negatív, bármi jöhet.
Előre is köszi!
Angol-spanyol szak nincs a Vetésiben, amire gondolsz az a spanyol kéttannyelvű, csak 2. nyelvként angollal.
Tanárok ott is vannak jók és rosszabbak is, mint minden iskolában. Osztálytársak meg minden évben mások nyilván, így majd a leendő osztályodtól függ majd, hogy milyen lesz a közösség.
Hát, nem csak ez a 2 van Veszprémben. Bár a baj inkább magával a várossal van, a váltás óta főleg.
Ha lehet a Lovassy németesekhez kezdőként is menni, azt meggondolnám, mert az ér ott valamit. Manapság. Talán nem túlzás még az oázis a sivatagban se rájuk.
Egyházi iskolában talán kevesebb a régi komcsi tanárok által utódnak kinevelt tanár(nő).
Bár a Lovassy -háttere- időben gondoskodott arról, hogy a városban ma mindenütt a volt lovassisok üljenek a valamit számító döntéshozó helyeken.
Ilyenkor már késő, de sokat ér, ha valaki odamegy tanítás végére, és figyeli a hazafelé indulók viselkedését. Meg a honlapokat, hogy hol, mi folyik -vagy nem-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!