Veszprém Vetési Albert Gimnázium? Valóban olyan, mint a híre és csak nyomják rá a gyerekekre a tananyagot töménytelenül, vagy vállalható és szerethető átlagos gyerekeknek is?
2
Hát ezt a sületlenséget honnan vetted?
7
Tényleg? És hogyan lázad? A transzvécével? Vagy hogy nem kell saját menza? Mivel?
Vetésis voltam, tapasztalatból írok mindent. Nem könnyű iskola, az elvárások magasak, de aki szeretne pl. egyetemre tovább tanulni, annak tudom ajánlani ezt a sulit. A tananyagot, amit leadnak, azt nem az iskola válogatja. Mindenhol azt kell tudni, az érettségiben is azt kérik vissza. VISZONT mivel a vetési egy elég kemény suli, megkövetelik azt hogy tanuljon a diák, ennek az eredményét is viszont fogják látni. Nem kell belerokkanni a tanulásba, ahhoz hogy jól teljesítsen itt a diák. Persze vannak kevésbé jó tanárok is, de nagyrészt csak ajánlani tudom. Amikor egyetemre jöttem, nem voltam meglepve a követelményektől, mert a vetési felkészített rá, ennek viszont kifejezetten örülök. A közösség szerintem nagyon jó volt és én imádtam itt lenni.
"Töménytelenül nyomják a gyerekre a tanulnivalót", hát, részben, de ennek az oka is megvan, amit már az előbb említettem. Aki nem szeretne tovább tanulni, annak nem lényeges egy ilyen szintű gimibe mennie, de aki igen, annak érdemes, és persze az egyetem sem lesz később leányálom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!