Most mit csináljak? Ahogy számolgattam, a pontjaimat a felvételin összesen 48 pontot értem el. (Itthon simán megvolt magyar 38 matek 32) Eléggé elkeseredtem. A Vetésibe biztosan nem vesznek fel így.
A felvételi előtt a legnagyobb problémám az volt, hogy melyik Lovassy szakot jelöljem
De így szerintem megyek a Thuriba sajnos.
Magyar:28(körül, de nem biztos mert még nem kaptuk ki
Matek:20(körül)
Hozott 45,5/50
Szia,én másodéves Vetésis vagyok. Anno én összesen a központin szereztem 73 pontot, és 50 pontot vittem. A szóbelim 18 lett sajnos,de tapasztalatból beszélek,hogy a szóbeli nem sokat dob a rangsoron. Én anno 26. voltam így azt hiszem. Azonban szerintem most nehezebb volt a felvételi,így bizakodj abban hogy a többieknek sem sikerült olyan fényesen.
Ha esetleg van valami kérdésed nyugodtan tedd fel.:)
Sok sikert!
Szerintem az országos átlag is kevesebb lesz idén, a Lovassyra nincs esély, a többiben mèg bízz!
Kedves 4-es,
meselnél a Vetésiről kicsit? Mennyire olyan mint a híre? Mármint tényleg túl vannak terhelve a tanulók?
Kedves 5-ös, tapasztalataim szerint a 0. egy halál. A nyelvet nagyon komolyan veszik és darálja az anyagot mindkét tanár. Borzasztóan nehéz volt az,hogy ne morzsolódjunk le. A hírét szerintem mindenki ismeri,tehát nem is szeretném túlragozni.
0.-asként sírt a szám,hogy mennyit kell tanulni,meg készülni a belső vizsgákra.(Minden évben van belsővizsga év végén és mindig más tantárgyból)
De így visszagondolva nem értem miért voltam úgy kiakadva,hiszen mármost sokkal többet kell tanulni. Itt aki nem készül napról-napra annak elég nehéz bennmaradnia.
Viszont mindent összevetve remek alapokat kaphatsz,hogy bejuss egy neves egyetemre, és rendkívül sokat kapsz a tanáraidtól is plusszba.
Rengeteg rendezvény van,amin ki lehet kapcsolódni,szóval én nem bántam meg összességében,hogy ide jelentkeztem.
Ha valami érdekel még,akkor nyugodtan kérdezz!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!