Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért kényszeríthetnek bármire...

Miért kényszeríthetnek bármire tesnevelés órán középiskolában?

Figyelt kérdés
Félrértés ne essék nem a testnevelés órával van a probléma. Jelen állás szerint a tanár testnevelés óra keretein belül torna sportág alapjait ismereteti meg. A gyerekeknek közelető felmenni gerendára aki nem mer felmenni rá 1-est kap órai munkára. Ezt a tanár megteheti?! Hol lehet ezt jelenteni?! Miért kell valakit kényszeríteni?!

2022. jan. 20. 17:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én dagadt voltam, de ennek ellenére is volt amiben ügyes voltam és kifejezetten élveztem. Kislabda dobást, kézilabdát, röplabdát imádtam. Ami ment azt megcsináltam ami meg nem azt legalább egyszer megpróbáltam. Az egyesnek igaza van, ha meg se próbálod azért az jogos hogy egyest kapsz.

Amúgy engem nem traumatizált, nem szerettem, értelmét nem láttam, nem is volt és nagyon örültem amikor már soha többet nem kellett tesizni. Idegességet maximum a túlfűtött osztálytársak okoztak akik minden jelentéktelen dologból személyes versenyt csináltak, és az ügyetleneket kigúnyolták. Ez már azért jóval rosszabb emlék, de nyilván az osztályközösségen múlik, nem a tantárgyon.

Egyébként nem, nincs értelme a tesinek, és nem, senki nem kényszeríthet semmire. De azt hiszem ezzel már minden 11-12+ éves kölyök tisztában van. Rosszabbul inkább a kicsik járnak, akik még nem kamaszodnak és nem veszik észre hogy ha az adott tanár kegyetlenkedik az nem jogos és lehet és kell tenni ellene.

2022. jan. 20. 22:27
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
#2: Feljelentettétek a tanárnőt? Mert az kellene.
2022. jan. 21. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!