Miért kényszeríthetnek bármire tesnevelés órán középiskolában?
Ha meg sem próbálod, akkor simán veheti úgy a tanár, mintha azt mondanád matek órán, hogy márpedig te ezt v. azt a feladatot nem fogod megcsinálni.
Ha látja rajtad, hogy legalább megpróbálod, hiába nem megy - akkor nincs probléma.
Miért lenne olyan?
Testnevelés óra csak azoknak való akik sportosak! A többi csak életre szóló traumát szerez ott, és megaláztatást!
A kereszt lányomnak a térde kiugrik, és nyújtani kellet, de mivel nem tudja teljesen a tanárnő nyomta neki, majd kiugrott, és amikor ez megtörtént beírta neki az egyest, mivel nem teljesítettek feladatot! Majd a húgomnak érte kellet menni mert nem tudott felkelni!
A tesiora egy hülyeség!
Pisztolyt tart a tanár a fejéhez tán, hogy márpedig menjen fel? Ha nem megy, nem megy, nincs kényszerítve. Semmi jelentősége nem lesz annak, hogy az ember anno felment-e a gerendára vagy hányast kapott rá. Én 1x ugrottam szekrényt, ki is bicsaklott a csuklóm,
többet nem voltam hajlandó, és nem is érdekelt hogy mit kapok érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!