Kényszeríthető a diák szociális munkára?
Figyelt kérdés
Tegnap sportnap volt a gimnáziumban, de én nem tudtam rajta részt venni, mert kreszvizsgán voltam. Ezt le is igazoltam az osztályfőnöknek. Erre ma közlik, hogy aki nem vett részt, annak jövőre egy nap szociális munkán kell részt vennie. Ez szabályos? Van ehhez joguk? Le van igazolva a hiányzás. Ha nem megyek el, mivel büntethetnek?2012. jún. 15. 19:27
1/6 tarak válasza:
sztem nem kenyszeritheto. kerdezd meg az igazgatot.
2/6 anonim válasza:
Semmivel, max egy jeggyel rosszabb lesz a magatartásod, de azt meg nem nézik sehol.
3/6 A kérdező kommentje:
rendben, akkor nem megyek majd el. Nem fogok ingyen dolgozni ennek a rohadt iskolának
2012. jún. 16. 07:57
4/6 A kérdező kommentje:
az igazgatót nem tudom megkérdezni, mert az találta ki
2012. jún. 16. 08:01
5/6 anonim válasza:
Azt azért vágod, hogy hamarosan bevezetik azt, hogy az érettségi előfeltétele 50 óra közmunka lesz? Idős gondozás, szemétszedés ilyesmi.
Most még elbliccelheted nem lesznek következményei.
6/6 A kérdező kommentje:
tudom, a retkes hofman rózsa találta ki. Elég baj az, nem akarok ingyen dolgozni. Elég a tanulás
2012. jún. 16. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!