Mit csináljak,ha nem tudok beilleszkedni az egyetemen? Többi lent
FOKSZ levelezo kepzesre jelentkeztem amit 2 ev alatt el is fogok vegezni. Majd ezutan szeretnek Ba-ra jelentkezni. Viszont itt a FOKSZ kepzesen egyszeruen nem talalom a kozos hangot senkivel. Nem ismerek senkit. Igaz hogy heti 2-szer talalkozunk penteken es szombaton,de akkor is furcsa nekem. Mindenki idosebb is nalam. Kb ilyen 23-25 folottiek es vannak csalados emberek is. En meg csak 19 eves vagyok. Csomo mindenki ismeri a masikat mert mar ugy jottek a kepzesre. En meg teljesen egyedul vagyok.
Van egy velem egyidos lany de o is kb csak ilyen sulis dolgokrol beszelunk neha. Pl ha nem volt az oran akkor mirol maradt le..
Tartok attol ha majd a Ba kepzesre jeletkezem akkor is ez lesz hogy senkivel nem talalom a kozos hangot es egyedul leszek.
Szerintetek normalis ha ilyen foksz kepzesen ennyire egyedul erzem magam vagy velem van a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!