Hogy lehet egyéni munkarendet kérelmezni?
Már 11.-es vagyok. Sajnos még mindig nem sikerült beilleszkednem. Ez nekem mindig nagyon rosszul ment.
Ezért szeretnék jövőre egyéni munkarendben tanulni. Szerintem, lehet, hogy van valamilyen mentális betegségem(nem tudom, ezt így jól fejeztem-e ki) van és amiatt nem sikerülnek ezek a dolgok.
Hogy megy ez a folyamat? Először el kell menni pszichológushoz és ő ad egy papírt, ha tényleg van valami bajod, azzal pedig benyújthatod a kérelmet?
Ráadásul szakgimnáziumban vagyok és írta valaki, hogy itt a gyakorlat miatt nem lehet ezt. De az csak nyáron van és az utolsó tanévben már nem is lesz.
Úgy tudom, csak június 15.-ig lehet benyújtani. Annyi idő alatt ezt el lehet intézni?
Milyen pszichológushoz kell menni, mivel kell elkezdeni ezt az egész folyamatot?
Nagyon szépen köszönöm, ha válaszolsz, ez nagyon fontos nekem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!