Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen volt az első nap...

Milyen volt az első nap középiskolában?

Figyelt kérdés
Mit csináltatok, hogy tudtatok beilleszkedni, mennyire féltetek?

2021. aug. 22. 12:27
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
szar volt, alig vártam hogy vége legyen
2021. aug. 22. 12:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Odaültem egy gyerek mellé akit kicsit ismertem, majd elkeztünk vele együtt beszélni az előttünk és a mögöttünk ülőkkel. Volt pár osztályfőnöki meg ha jó emlékszek egy matek és egy töri óra, de mindkettő csak beszélt a tanár.

Nem nagyon féltem, mert mindenki más ugyanúgy ismeretlen helyen volt mint én, tehát nem voltam ebben egyedül.

2021. aug. 22. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon féltem de felesleges volt. Első nap osztályfőnöki volt és be kellett mutatkozni.
2021. aug. 22. 12:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk csak osztályfőnöki óráink voltak. Bemutatkozás nem volt,mert gólyatábor volt előtte,de ha az nem lett volna, akkor szerintem egy rövid bemutatkozással kezdtünk volna.

Ofő fontos infókat mondott el, katolikus iskola révén mise is volt. A nyelvi felmérők alapján megkaptuk a csoportbeosztásokat, kiírtuk az órarendet+tanárok neveit.

Ilyesmik voltak anno.

2021. aug. 22. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első nap csak osztályfőnöki óra volt, bemutatkozott a tanár és elmondott mindent amit érdemes tudni illetve mi is bemutatkoztunk pár szóban
2021. aug. 22. 13:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

mi már májusban szerveztünk egy találkozót, majd utána a suli is szervezett a leendőkilencedikeseknek kis ismerkedő napot, és nyáron volt gólyatábor is, a szeptembert pedig mindig egy 3 napos kirándulással kezdtük, szóval az osztályom nagy részét már ismertem az első tanítási napon (ami nekünk valóban tanítási volt, nemcsak osztályfőnöki).

én eléggé visszahúzódó és félénk voltam akkoribann, szóval még így is paráztam kicsit hogy milyen lesz, mert habár már kialakultak a kis baráti társaságok, de addig inkább csak olyan volt mintha ugyanazokkal az emberekkel mentem volna több nyári táborba. az első tanítási napon már olyan "végleges" érzése volt az egésznek, hogy igen, ezekkel az emberekkel leszek 5 évig összezárva.

2021. aug. 22. 14:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem csak annyi ragadt meg hogy véresre tört a sarkam az ünneplőcipő miatt, és legalább 50x leizzadtam olyan meleg volt

plusz egy picit frusztrált az új közeg, meg az, hogy sokkal-sokkal többen voltak az egész suliban is mint pl általánosban

előtte csak gólyatáborban találkoztam az osztályommal és az évfolyamommal, az picit uncsi volt és erőltetett de legalább nem voltak teljesen idegenek számomra az évnyitón

2021. aug. 22. 19:26
 8/8 anonim válasza:
100%

Eleinte nagyon féltem, mert az előző osztályom rendesen egy kaki volt, és aggódtam, hogy a középsulis is olyan lesz vagy roszabb! Kellemesen csalódtam, ugyanis egy hét alatt sok emberrel jóba lettem és a mai napig nagyon bírnak engem és én is őket! :)

Már az első nap azt éreztem, ez király lesz!

2021. aug. 23. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!