Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Most szeptemberben megyek...

Most szeptemberben megyek középiskolába. Érdekelne első nap mik történhetnek, esetleg kinek milyen volt az első napja, hogy szerzett barátokat az osztályából stb?

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
hát én nagyon izgultam, én voltam az elsö aki bement az osztálybol:D hát nálunk csak osztályfőnöki órák voltak, meg ismertettek pár dolgok. meg nálunk aznap volt a tanévnyitó. legyél kedves mindenkihez, de ne tul nyomulós, keress egy padtársat, valaki ha bejön és nagyon néz körül, és szimpatikus, kérdezd meg nem akar e melléd ülni. én igy csináltam:) sok sikert!
2009. aug. 28. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekünk volt évnyitó, aztán 3 osztályfőnöki, ott elmondták a fontos dolgokat, megmutatták a sulit, és utána még megtartották a maradék órákat órarend szerint...
2009. aug. 29. 11:16
 3/6 anonim válasza:

Paradicsommal meg dobálnak bombát tesznek a székedre meg ehez hassolok :) nah semmi elkeserítés

Nekem az volt a legjobb ha mikor 9be mentem akkor 25 en voltunk és abból a 25 emberből kábé 18 at ismertem szóval könnyű volt az ismerkedés :)

2009. aug. 29. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is aznap volt az évnyitó. Utána 3 osztályfőnöki óránk volt, ahol lerendeztük a formaságokat, megválasztottuk a felelősöket (iskolatitkár, helyettes, sportfelelős stb.), megmondták az órarendet, balasetvédelmi oktatást tartottak, ismertették a menekülési útvonalat és utolsó órában körbevezettek a sulin.
2009. aug. 29. 14:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Érdekelne még az is, hogy rendes iskolatáskát vigyek? Csak mert nálunk majd ünneplőben kell lenni.
2009. aug. 30. 11:59
 6/6 anonim ***** válasza:

nem féltek másokhoz odamenni? én jövőre megyek 9.-be de már most félek előre.. mert így ismeretlen mások előtt eléggé csendes vagyok.. meg szégyenlős és miről kezdtetek el dumálni?:O

:)

2009. szept. 15. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!