Most szeptemberben megyek középiskolába. Érdekelne első nap mik történhetnek, esetleg kinek milyen volt az első napja, hogy szerzett barátokat az osztályából stb?
Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 22:08
1/6 anonim válasza:
hát én nagyon izgultam, én voltam az elsö aki bement az osztálybol:D hát nálunk csak osztályfőnöki órák voltak, meg ismertettek pár dolgok. meg nálunk aznap volt a tanévnyitó. legyél kedves mindenkihez, de ne tul nyomulós, keress egy padtársat, valaki ha bejön és nagyon néz körül, és szimpatikus, kérdezd meg nem akar e melléd ülni. én igy csináltam:) sok sikert!
2/6 anonim válasza:
Nekünk volt évnyitó, aztán 3 osztályfőnöki, ott elmondták a fontos dolgokat, megmutatták a sulit, és utána még megtartották a maradék órákat órarend szerint...
3/6 anonim válasza:
Paradicsommal meg dobálnak bombát tesznek a székedre meg ehez hassolok :) nah semmi elkeserítés
Nekem az volt a legjobb ha mikor 9be mentem akkor 25 en voltunk és abból a 25 emberből kábé 18 at ismertem szóval könnyű volt az ismerkedés :)
4/6 anonim válasza:
Nekünk is aznap volt az évnyitó. Utána 3 osztályfőnöki óránk volt, ahol lerendeztük a formaságokat, megválasztottuk a felelősöket (iskolatitkár, helyettes, sportfelelős stb.), megmondták az órarendet, balasetvédelmi oktatást tartottak, ismertették a menekülési útvonalat és utolsó órában körbevezettek a sulin.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Érdekelne még az is, hogy rendes iskolatáskát vigyek? Csak mert nálunk majd ünneplőben kell lenni.
2009. aug. 30. 11:59
6/6 anonim válasza:
nem féltek másokhoz odamenni? én jövőre megyek 9.-be de már most félek előre.. mert így ismeretlen mások előtt eléggé csendes vagyok.. meg szégyenlős és miről kezdtetek el dumálni?:O
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!