Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Meg fog esni a szíve egy...

Meg fog esni a szíve egy végzősön?

Figyelt kérdés

Most írtam a szakdogát, 5ös lett, januárban államvizsgáznék.

Azonban van még egy tárgyam,ami iszonyúan nehéz és bármennyit tanulok egyszerűen nem értem. A konzulensemé éppen a tárgy.

Jövő héten lesz belőle vizgsa,de hiába keszülök,nem megy. Szeretném megkérni,hogy nem lehet e e azt, hogy beír egy kettest és csinálok valami plusz feladatot,vagy valami.

Szerintetek ez nagy pofátlanság, vagy belemenne? Tényleg nem megy és tényleg ez az egyetlen egy tárgy választ el a januári diplomától.

2022. jan. 4. 19:24
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Igazából az egészet nem értem úgy ahogy van. Nem magyarul tanulok sajnos és ez egy amúgy is nehéz tárgy,hát még isegen nyelven...
2022. jan. 4. 20:24
 12/29 A kérdező kommentje:
Előző félévben is a kettes közelében sem jártam.
2022. jan. 4. 20:26
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a velemenyem, h ha egy kettest szeretnel vele beiratni, es ezt igy direktben kozlod is vele, akkor esetleg ugy erzi, h a tantargyat semmibe veszed. Ezert inkabb mondd el neki, h nagyon nehez szamodra ez a targy, es adjon valami segitseget a vizsgahoz, illetve a felkeszuleshez. Es kerdezd meg tole, milyen modszerrel tanulj, h most biztosan le tudj vizsgazni. Igazabol az ember a konzulensevel altalaban jo viszonyban szokott lenni, tehat ezt megengedheted magadnak, h segitseget kersz tole, de nem egy jegy beirasat ezert vagy azert cserebe.(Pl. beadando) Ha mar tobben is atmentek ebbol a targybol, akkor az azt jelenti, h at lehet menni a vizsgan, es elobb-utobb Te is levizsgazol. Persze jobb lenne elobb... Az anyag megtanulasaban kerj segitseget, mintsem valami manipulaciora probald ravenni a tanart. Olyanra, ami masokkal szemben esetleg nem korrekt. Feltetelezem, h o emlekszik rad, tudja jol, h mi a helyzet, de a segitseget megis magatol kellene, h megadja. Ha a szakdolgozatra otost adott, akkor biztosan lesz ott valami megoldas. Azonban amit irsz, az neki kellene, h eszebe jusson, es nem pedig neked elohozakodni vele. Ha ez az ember normalis es joszandeku, akkor el kell vele beszelgetni oszinten. Az is lehet, h o mar eldontotte, h a vizsgan megadja neked a kettest, akarmit is csinalsz. Egyebkent ez a tanar magyar, vagy kulfoldi? Es nem lehetne az, h eloszor magyarul megrobalod megerteni ezt a targyat a kettes szintjeig, es utana idegennyelven megtanulni? Esetleg privatban megirod, h mi ez a borzalmas targy?
2022. jan. 5. 09:03
 14/29 anonim ***** válasza:
91%
megprobalod. Egyebkent itt az alkalom, h elkerd tole az osszes anyagot, azt is, ami a platformon nem elerheto. O mar regen tudja, h neked ez a targy nem megy, es sztem a megoldast is lehet, h tudja, de beszeljetek meg!!! Ha a beadandot nem o ajanlja fel, akkor en nem javaslom, h megkerd ra.
2022. jan. 5. 09:12
 15/29 anonim ***** válasza:
Jeleztétek már neki, hogy nincs minden anyag feltöltve. Ha igen, mit válaszolt?
2022. jan. 5. 09:52
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, nehogy megpróbáld ezt a marhaságot! Különben úgy felcseszi magát a végén, hogy elvből nem enged át.

Amit a #13 kifejtett, az nagyon jó.

Esetleg vidd be, amit eddig készültél, ha esetleg van valami külön jegyzeted papíron, lássa is a mennyiséget.

Készülj a vizsgára, ha pedig megint nem megy, utána kell könyörögni, nem pedig előtte, de akkor vizsga után be mész szépen megtekinteni, lássa hogy érdekel és tenni akarsz érte, nem pedig azért lesz elégtelen mindig, mert nem érdekel.

Egyébként, ha bemész konzultálni most, és elsírod, hogy neked ez milyen nehéz és mennyiszer írtál elégtelent, akkor cinkosan rávezethet, hogy milyen feladatok lesznek az adott vizsgán, hátha leszűkíti a témakört, látszódj kellően elkeseredettnek, de tettrekésznek is.

2022. jan. 5. 10:11
 17/29 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igazából nagyon kedves velem,végig az volt a konzultációk alkalmával, most is nagyon kedvesen mosolyogva írta hkgy persze,nagyon szívesen vár a fogadóórájám. De belegondolva talán az tényleg túlzás,hogy egyenesen megkérjem valami alternatívára. Csak a kétségbeesés beszél már belőlem.:(

Megpróbálom azt,amit a 13as ír.

A tanár magyar,nem külföldi.

2022. jan. 5. 10:35
 18/29 A kérdező kommentje:
Egyedül nekem adott 5öst a szakdogára azok közül akik hozzá jártak, sőt max pontot adott. Ezért reménykedem nagyon,hogy segít:(
2022. jan. 5. 12:34
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

Úristen, milyen suli ez, hogy a konzulens osztályozza a szakdolgozatot?

Semmi belső, külső bíráló, szakdolgozatvédés? Nekünk mindezen át kellett menni, úgy kaptunk rá egy osztályzatot.

2022. jan. 5. 12:42
 20/29 A kérdező kommentje:
De van külső bíráló, az is 5ös + lenne a védés ,csak előtte van ez a vizsga.
2022. jan. 5. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!