Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Végzősök, mennyire nehéz az...

Végzősök, mennyire nehéz az utolsó évetek, így, hogy minden elmarad, és online van az oktatás?

Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 08:09
 1/2 anonim ***** válasza:
55%

Én elvagyok.

Nem kell buszozni, kevesebb házit kapunk és csak arra fordítok különösöebb energiát, amiből érettségizek és ami kell a továbbtanuláshoz.

2021. márc. 9. 14:48
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én már nyáron sem voltam százas lelkileg (néhány pánikroham),de amióta itthon vagyunk nagyon gáz. Alapvetően egy introvertált embernek gondolom magam, viszont a saját kis baráti társaságom rettenetesen hiányzik, nagyon keveset tudtunk találkozni és mond akárki akármit, online nagyon nem ugyanolyan. Szorongok, félek és nem csak az érettségitől, hanem attól is, hogy mi lesz utánna. Család finoman fogalmazva elbagatelizálják a mentális problémákat (nyilván lehetne háború is).

Matek emelt és kémia közép szóbelire nagyon nem tudunk így felkészülni. Egyszer voltunk bent matek szóbelire készülni, de a tanár nem vállal többet a magas esetszámok miatt. Nem bírom ezt a bizonytalanságot, igazán eldönthetnék már azt is, hogy lesz-e szóbeli, mert máshogy kéne készülni (főleg matekból és magyarból). Mostmár nem is érdekel, megtartják-e, csak legyen végre biztos valami.

2021. márc. 11. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!