Egyetemen, meg lehet-e oldani, hogy egy félévben 30 kreditnél kevesebbet vegyek föl?
Esküszöm neked, tegnap előtt néztem a honlapon, akkor még a 10/11-es nem volt fönn. Nagyon köszönöm!
Egyetlen, utolsó kérdésem maradt: van olyan, hogy "Társadalomtudományi választható" valamint "Készségfejlesztő" "szakmai választható" "szakirány" azt ,hogy ezekbe mik tartoznak, honnan fogom tudni? Mert az egy dolog, hogy felsorolják az elvégzendő tárgyakat, de én nem tudom, hogy most az, társ. tudomány, szakmai, szakirány, vagy mi...
A 30 kredit a javasolt. Nekem is így van, én első félévben 33 kreditet vettem fel, utána 27-et, most 43 lesz. :) Az szerintem nem baj, ha néha 30 alatt vagy( ez ugye több okból is eredhet), de nem szabad huzamosabb ideig az átlag alatt maradni, mert akkor a végén sokat kell pótolni vagy tovább kellene járni egyetemre, ami nem biztos,hogy jó. :)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!