Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen, meg lehet-e oldani,...

Egyetemen, meg lehet-e oldani, hogy egy félévben 30 kreditnél kevesebbet vegyek föl?

Figyelt kérdés
6 félévre van kiadva 180 teljesítendő kredit. Meg tudom-e azt oldani, hogy egy félévben 29 kreditet csinálok meg, és egy másikban 31et? Vagy van megkötés, hogy 30 a minimum?(a félévhez kötelező tárgyak 26ot adnak ki, ehhe jönne még egy 3 kredites)
2010. szept. 7. 22:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Persze.
2010. szept. 7. 23:05
 2/15 A kérdező kommentje:

Kössz!

Fene vigye el, másnak már járni is kell, nekünk meg csak holnap lsz a beiratkozás, itt ülök teljesen kukán, nem tudom semmit..

Köszi a választ!

2010. szept. 7. 23:08
 3/15 anonim ***** válasza:
Ahogy az első mondja. Nekem például volt olyan, hogy az első félévben csak 26 kreditet tudtam felvenni, de volt olyan félévem, akkor 48 kreditet vettem fel (abban a félévben teljesítettem az összes választhatót). Jó tanulást kívánok!
2010. szept. 7. 23:16
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Hát, nekem is érdekes lesz, mert a 180 teljesítendőből 133 van "előírva" kötelezőnek, a maradék 47 meg hát... Ki tudja hogy oszlik el, és ki tudja, mik lesznek a tárgyak...

2010. szept. 7. 23:28
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan félévem, hogy csak kilenc kreditet csináltam meg.^^ Amúgy a lényeg az, hogy két félévben kell meg lennie x kreditnek, nálunk pl. 27nek, ahhoz, hogy államilag finanszírozotton maradj, ha az vagy. Ha költségtérítéses vagy, akkor meg tök mindegy, nem tudnak átsorolni akkor sem, ha csak tíz kreditet csinálsz egy év alatt.
2010. szept. 7. 23:28
 6/15 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Nekem 210 kreditet kellett megcsinálnom. Ebből 15 kredit volt a szakdolgozat és 12 kredit a választható tárgyak. A választható tárgyak 2-4 kreditesek voltak. A többi a kötelező törzsanyag (143 kredit)és a szakirányos tárgyak (40 kredit) után járó kredit volt.
2010. szept. 7. 23:34
 7/15 A kérdező kommentje:
Értem. Én még sem az átsorolás elleni védelemhez szükséges minmumot, sem a szakirányos tárgyak darab- és kreditszámát nem tudom...
2010. szept. 7. 23:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Hová fogsz járni és milyen szakra?
2010. szept. 7. 23:41
 9/15 A kérdező kommentje:
Debreceni Egyetem, KTK, Gazdaság és Menedzsment
2010. szept. 7. 23:42
 10/15 anonim ***** válasza:

[link]

Válaszd ki a megfelelő mintatervet, töltsd le és olvasgasd.

2010. szept. 7. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!