Miért kötnek bele folyton a bölcsészekbe a mérnökök?
Nagyon sokszor a látom ha van a neten egy bölcsészes post,hogy az állítólagas mérnökök elég gyakran oda kommentelik a nekik a McDonald’s hamburger sütést meg egyéb hasonló kommenteket
Ez miért van mi a bajuk a mérnököknek a bölcsészekkel?
Mert itt tart az ország szellemi színvonala. Normális mérnökök nem gondolkodnak így -- ők ugyanis járnak színházba, olvasnak szépirodalmat, hallgatnak rádiójátékot, néznek filmeket (amikhez szintén bölcsészek szállítják az anyagot). Járnak múzeumba, kiállításra, kulturális eseményekre.
Csak a kultúrbunkók röhögnek a bölcsészeken.
Egyébként nem könnyebbek a természettudományok a bölcsészetnél, csak teljesen mások. Normális professzor nem vesz részt olyan f.szméregetésben, mint amint a 3-as említ, mert ennél sokkal tájékozottabb.
mert öntelt, unintelligens majmok.
mindenki nem lehet mérnök, akik beszólnak, annyira kockák, h. valszeg sosem tudnának elvégezni egy bölcsészkart.
3 nyelvvizsgám van, ezzel mindig le lehet oltani őket...
Nyilván a bölcsészszakok közül tényleg vannak olyanok, amikkel nem lehet érni semmit, de nem kell általánosítani.
Mondjuk egy szabad bölcsészre én is azt mondom, hogy mehet a mekibe dolgozni, de vannak olyan bölcsész szakok, amikre meg van kereslet.
Egy btk-s lány
8
Nem mindenki azért szerez diplomát, hogy önmagában azzal vagy egyáltalán azzal bármilyen formában pénzt keressen.
Ennyi erővel a qrvák is lenézhetnének téged, mert szopással és baszással jobban keresnek, mint te.
Kedves #4-es! Kedves #5-ös!
Bevallom, szinte meghatódtam a soraitokon. Bölcsész diplomáim vannak (ráadasul magyartanár vagyok, ami ma pláne a LOL kategória). És nem, nem azért, mert nem kellettem máshova: tanítottam már diplomatákat magyarra (elköltöztem). Mikor dühös lettem a nulla tanári kereset miatt, elmentem pár interjúra - hívtak távol-keleti multihoz a tanári fizunál nagyságrendekkel több pénzért vezető oktatásszervezőnek, de az a hely egy lélekdaráló volt, nemet mondtam... C1 angollal nem lenne gond a kommunikáció sem, de ez van, ezt szeretem csinálni.
Mégis, még a családomban, sőt a tanári karban (!) is visszatérő poénforrás a bölcsészeti képzés jellege, a diploma értéke, a tanítandó ismeretek, készségek létjogosultsága. A hozzászólásaitokat legszívesebben kiragasztanám a falra, úgy mutogatnám... Köszönöm! :)
#gimnáziumi tanár
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!