Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit szólnátok hozzá ha távokta...

Mit szólnátok hozzá ha távoktatást jelentene be a kormány?

Figyelt kérdés

2021. nov. 9. 14:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
44%
#10 felsőoktatás miért nem mehet digitálisan?
2021. nov. 9. 15:49
 12/24 anonim ***** válasza:
49%
Az egyetemek és középiskolák zárásáról beszélünk ilyenkor nyílván... Azt hittem nem kell elmondani hatodjára.
2021. nov. 9. 15:53
 13/24 anonim ***** válasza:
60%
Egyáltalán nem örülnék neki, sőt, kifejezetten mérges lennék. Számomra csak hátrányokkal jár az online oktatás és szeretnék végre normálisan, jelenléti formában tanulni mindenféle károgás és várakozás nélkül, hogy na, na, na mikor b@nak ki a koliból, na mikor nem tudjuk teljesíteni a gyakorlatot, na mikor csúszunk, na mikortól cseszhetem az óráimat... Egyáltalán nem tartanám indokoltnak sem, aki fél a vírustól stb. az ne járjon egyetemre, ha nem akar, de a többieknek legyen meg a lehetősége.
2021. nov. 9. 16:23
 14/24 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk sajnos pokolian nehéz számonkéréseket raktak össze a távoktatás alatt, akiknél keresni sincs idő, szóval csak ész nélkül darálod és bízol abban, hogy jó, szóval valószínűleg elbuknám azt a tárgyat, amire így jelenlétiben látok esélyt, hogy meg tudom csinálni akár jelesre is...

Illetve a távoktatás azt is jelenti, hogy nem mehetek sportolni, nem mehetek szórakozni, kikapcsolódni szinte sehova, korlátozottak a lehetőségek barátokkal, rokonokkal is. Az egyetemet leszarom, eddig sem hiányzott a bejárás és szerencsére nem is követelték meg sok tárgyon, plusz nagy lány vagyok, tudok magamtól tanulni, volt annyi eszem, hogy az igényeimnek megfelelő munkarendre iratkozzak be...

De az egész korlátozósdi engem teljesen leépítene lelkileg és igazából ez az, amitől félek. A rohadt szorongástól, hogy már megint megbukok, mert időm sincs átgondolni semmit (sajnos a matekot meg a programozást nem lehet kipuskázni, szóval nem játszik a ctrl+f), hogy már megint nem csinálhatok semmit, ami kicsit feltölt lelkileg, hogy már megint hónapok telnek el az életemből tulajdonképpen börtön hangulatban... És én azért oltattam be magam, hogy ez ne legyen, de mégis ez lenne.

Szeretném ezt elkerülni.

2021. nov. 9. 16:58
 15/24 anonim ***** válasza:
35%
#14 kit érdekel hogy te mit akarsz?
2021. nov. 9. 17:00
 16/24 anonim ***** válasza:
78%

Örülnék. Nálunk ugyanúgy megtartották az órákat, nem volt ezzel probléma. A történelem nehezebb lenne, a tanár 2 oldalas dolgozatra 8 percet se adott neten, de hát istenem, megérné a nyugalmamért. Én aztán tényleg képes vagyok akár napi 11 órákat tanulni, ha a helyzet megkívánja, szóval nem félek, hogy a lustaságom hozná a bukásomat. Előző távoktatásnál vizsgáztam. Bent elfáradtam, itthon se türelmem, de agyam nem volt tanulni, pedig kellett volna. Nem nézték ki belőlem, hogy hármasnál jobb jegyem lesz, ha egyáltalán meglesz a kettes. Erre erős négyes lettem (gyakorlatinál kicsit dadogtam meg leblokkoltam, pedig tök egyszerű kérdést kaptam, máskülönben ötös). Bejött a távoktatás, nem fáradtam le, rengeteg óra tanulás követte a másikat. Nekem az úgy nagyon jó volt.

Ha bejelentenék a távoktatást, fülig érne a mosolyom.

2021. nov. 9. 17:00
 17/24 anonim ***** válasza:
60%
Nem az a baj, hogy az oktatás online van, hanem az, hogy a számonkérések is. Az pedig nagyon nem kellene. Korábbi félévekben is annyi baj volt abból, hogy nem értük el a tanárt, nem volt korrekt a feladat (pozitív vagy negatív irányban), szar volt az egész. Azt megértem, aki amellett van, hogy ne kelljen órára járni, de aki a zhkat, vizsgákat online akarja írni, az valószínűleg csak egy lusta dög, akinek amúgy sem kellene szakmai papír a kezébe. Lehet lepontozni, gyökerek.
2021. nov. 9. 17:03
 18/24 anonim ***** válasza:
73%

Arról szólt a kérdés, te csodálatos elme... Na, ezért nincs szükség távoktatásra, hogy ne ilyen életképtelen putrisokat termeljünk ki.

2021. nov. 9. 17:05
 19/24 anonim ***** válasza:
75%
Én örülnék neki sőt lehet bontanék egy üveg pezsgőt is! :)
2021. nov. 9. 17:40
 20/24 anonim ***** válasza:
74%
#19 én is.
2021. nov. 9. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!