Távoktatás a veszélyes indiai fertőző dupla mutáns miatt
2021. máj. 5. 16:05
2/10 anonim válasza:
Hát szerintem maradunk itthon mert a szomszédban van az indiai mutáns meg így online is jól megy mindenkinek a suli szóval biztonságosabb lenne maradni ahogy vagyunk. De még ki tudja... Azért arra is fel kell készülni hogy vissza megyünk.
2021. máj. 5. 16:09
3/10 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is marad minden úgy, ahogy az most van.
2021. máj. 5. 16:22
4/10 Miss Endzsi válasza:
Szerintem kinyit.
2021. máj. 5. 16:33
5/10 anonim válasza:
Május 10-én hétfő lesz, Ármin és Pálma napja.
2021. máj. 5. 16:36
6/10 anonim válasza:
#4 nem nyit jön az indiai mutáns ezt Müller Cecilia is megerősítette
2021. máj. 5. 16:38
7/10 anonim válasza:
5.!
Egyebek mellett... Az én koleganőm névnapja is akkor lesz, és egyik sem az általad felsoroltak közül.
Ugyanakkor az unokahúgom szülinapja is..
De komolyra fordítva a szót:
egy hónap van vissza a közoktatásból! Az egyik partnercégünk egy iskola és ott mondták, H-n kezdenek. Ha ezt veszem alapul, akkor visszamegy mindenki; de lehet, inkább azt várnám, hogy erősen fogják ajánlani...
2021. máj. 5. 16:44
8/10 anonim válasza:
Középsulisok szeribtem maradnak online oktatásban. Erre az 5 hétre már felesleges lenne nekik kinyitni, + a Nyunókáéknak számolniuk kell az indiai mutánssal
2021. máj. 5. 16:59
9/10 anonim válasza:
19. hét :)
2021. máj. 5. 17:05
10/10 anonim válasza:
#6 Remélem, hogy rosszul emlékszem, ha igen, javíts ki :D
Viszont néztem a sajtótájékoztatót és abban Müller Cecília azta mondta, hogy az indiai mutáns az eddigi tapasztalatok szerint nem szedi jobban az embereket, mint a brit. Ebből nekem az jön le, hogy a mutánsra hivatkozva nem maradnak zárva az iskolák. De holnap (vagy holnapután) úgyis kiderül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!