Mikor zárnak be az általános iskolák? Mikor lesz 5-8 ban online oktatás?
Figyelt kérdés
Valaki tud valamit? Nagyon szeretném, ha online oktatás lenne az általános iskolákban is. A Portofolio ( [link] azt írta, hogy az utóbbi héten megduplázódott az iskolai kényszerbezárások száma. Eljuthat ez odáig, hogy márciustól mi is online oktatásban legyünk?
Minden választ köszönök!
2021. febr. 22. 21:16
A kérdező szavazást indított:
Nem lesz online oktatás! Ne is álmodj róla!
Lesz online oktatás: Márciusban!
Lesz online oktatás: Áprilisban!
Lesz online oktatás: Májusban!
Lesz online oktatás: Június elején!
70 szavazat
1/39 anonim válasza:
Szerintem az altalanos sulik szinte biztos hogy nem zarnak be
2/39 anonim válasza:
Ha eddig nem zártak be, akkor már nem fognak. Amúgy nem értem, hogy miért nem zárták be eddig. De szerintem örülj, hogy mehetsz közösségbe.
3/39 anonim válasza:
Nem lesz. Amúgy 16 év alatt nem is regisztrálhattál volna az oldalra.
4/39 anonim válasza:
És szerinted van olyan, aki ezt be is tartja? Én ugyan már régen elmultam 16, bár nem én vagyok az admin, de amíg az alap szabályzatot betartja, addig miért ne regisztrálhatna?
5/39 anonim válasza:
Amúgy honnan tudod, kedves 3-as, hogy nem egy háromszorosan bukott, iskolakerülő 17 éves gyerekről van szó?
6/39 A kérdező kommentje:
Jeles tanuló vagyok, csak szólok, de az online alatt sokkal jobban beosztottam az időmet és sokkal boldogabb voltam, mert otthon voltam a családommal... (kollégista vagyok)
2021. febr. 22. 21:32
7/39 anonim válasza:
általánosban van nálatok kollégium?
8/39 A kérdező kommentje:
Nincs, de így most a tanárok folyamatosan behívnak a suliba, kevesebb mint 80km-ről. Es ez nagyon megterhelő!
2021. febr. 22. 21:35
9/39 anonim válasza:
Akkor hol alszol, ha nincs kollégium?
10/39 A kérdező kommentje:
+emellett, ha nem megyek be, minden órára be kell jelentkeznem.
2021. febr. 22. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!