Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikor zárnak be az általános...

Mikor zárnak be az általános iskolák? Mikor lesz 5-8 ban online oktatás?

Figyelt kérdés

Valaki tud valamit? Nagyon szeretném, ha online oktatás lenne az általános iskolákban is. A Portofolio ( [link] azt írta, hogy az utóbbi héten megduplázódott az iskolai kényszerbezárások száma. Eljuthat ez odáig, hogy márciustól mi is online oktatásban legyünk?

Minden választ köszönök!

2021. febr. 22. 21:16
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
98%

"akkor monden órára be kell jelentkeznem" Ez mit jelent?

Azt nem értem, mi az, hogy 80 km-nél kevesebbről kell bejárni. Az hány km?

És eddig általános iskolában kollégista voltál?

2021. febr. 22. 23:04
 22/39 anonim ***** válasza:
87%
Már törölték is a cikket, úgy látom a Portfolio is elkezdett kamu cikkeket gyártani.
2021. febr. 23. 15:18
 23/39 A kérdező kommentje:
2021. febr. 23. 19:04
 24/39 anonim ***** válasza:
73%
Remelhetoleg nem, ebben a tanevben biztos nem. De nagyon szivesen cserelnek veled, hogy barcsak jelenleti iskolaba jarhassak ujra, a kozosseg, a koli nagyon hianyzik. Ebben a digitalisoktatasban felkotnem magam, tobbszor is.
2021. febr. 23. 20:59
 25/39 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem se fognak bezárni. De mi nem tudjuk.

Nálunk egész jó online, csak a közösség hiányzik. 4, max. 5 óránk van ( online órarend) így max. háromnegyed 1-ig van óránk. De a 4 óra az 2 tantárgy, mert dupla van. Köztük fél óra szünet.

Beadandók se vészesek, min. 5 napot, de van hogy több hetet kapunk ha hosszabb/nehezebb.

Ha nem hiányozna a közösség és nem unnám halálra magam még bírnám is.

Mielőtt bárki írná hogy ha unatkozok csináljam meg a beadandókat, azokat már megcsináltam. 😶

2021. febr. 23. 22:46
 26/39 A kérdező kommentje:

#25-ös

Én is így gondolom, nekünk is így volt: csak pár óránk volt egy héten és a beadandókra is volt 7-8 napunk. Végre valakivel egyetértek!

2021. febr. 23. 22:51
 27/39 anonim ***** válasza:
18%
Kórházi dolgozóktól hallom, hogy a kórházi ellátást igénylő covidos gyerekek száma is megugrott a napokban. Nekem sanszos így, hogy ha másért nem, ezért talán online-ra térnek át. Nagy felelőtlenség lenne valós veszély tudatában ezzel szórakozni...
2021. febr. 24. 20:18
 28/39 anonim ***** válasza:
66%

#27 Szerintem is lesz egy átmeneti állapot. A portfolio gyanúsan belengette a szigorítás lehetőségét amely egy kormányzati újságírókból álló csapat.

[link]

Szerintem átmeneti állapotot fognak keresni és az általános iskola felső tagozatát márciustól online térbe áthelyezik. De csak a felsőt. Illetve talán a kijárási tilalmat előrehozzák 6-ra,csakhogy legyen valami látszat intézkedés.

2021. febr. 24. 20:23
 29/39 anonim ***** válasza:
90%
#27 vagyok. Pedagógusként azt látom, hogy a januári nyugalom után most megint kezd felfelé menni a megbetegedések száma. Múlt héten volt olyan osztály, ahol a 27-ből 8-an voltak. Megint egyre több kolléga lesz beteg, persze a többi tanár vagy gyerek egyik sem kontakt, de ezt már megszoktuk. Ha viszont valóban igaz, hogy veszélyesebb ez a mutáció a gyerekekre, akkor inkább bele se gondoljunk...
2021. febr. 24. 21:18
 30/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is így gondolom! Szerintem be fogják vezetni az ált. Iskolákra vonatkozó tavalyi intézkedéseket...
2021. febr. 25. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!