Mikor zárnak be az általános iskolák? Mikor lesz 5-8 ban online oktatás?
Valaki tud valamit? Nagyon szeretném, ha online oktatás lenne az általános iskolákban is. A Portofolio ( [link] azt írta, hogy az utóbbi héten megduplázódott az iskolai kényszerbezárások száma. Eljuthat ez odáig, hogy márciustól mi is online oktatásban legyünk?
Minden választ köszönök!
"akkor monden órára be kell jelentkeznem" Ez mit jelent?
Azt nem értem, mi az, hogy 80 km-nél kevesebbről kell bejárni. Az hány km?
És eddig általános iskolában kollégista voltál?
Szerintem se fognak bezárni. De mi nem tudjuk.
Nálunk egész jó online, csak a közösség hiányzik. 4, max. 5 óránk van ( online órarend) így max. háromnegyed 1-ig van óránk. De a 4 óra az 2 tantárgy, mert dupla van. Köztük fél óra szünet.
Beadandók se vészesek, min. 5 napot, de van hogy több hetet kapunk ha hosszabb/nehezebb.
Ha nem hiányozna a közösség és nem unnám halálra magam még bírnám is.
Mielőtt bárki írná hogy ha unatkozok csináljam meg a beadandókat, azokat már megcsináltam. 😶
#25-ös
Én is így gondolom, nekünk is így volt: csak pár óránk volt egy héten és a beadandókra is volt 7-8 napunk. Végre valakivel egyetértek!
#27 Szerintem is lesz egy átmeneti állapot. A portfolio gyanúsan belengette a szigorítás lehetőségét amely egy kormányzati újságírókból álló csapat.
Szerintem átmeneti állapotot fognak keresni és az általános iskola felső tagozatát márciustól online térbe áthelyezik. De csak a felsőt. Illetve talán a kijárási tilalmat előrehozzák 6-ra,csakhogy legyen valami látszat intézkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!