Milyen kéttannyelvű iskolák vannak Magyarországon?
Figyelt kérdés
Milyen nyelven elérhető még a leggyakoribb angolon és a németen kívűl?
Általános ikolába is van kéttannyelvű, ami nem angol vagy német? Ha van, milyen nyelvű és hol?
Jó tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban vagy jókat hallottatok róluk?
#tanulás #nyelv #oktatás #nyelvtanulás #középiskola #iskola #gimnázium #szakközépiskola #két tanítási nyelvű #általános iskola
2020. máj. 5. 13:06
1/3 anonim válasza:
Van általános iskolából is kéttannyelvű és szakgimnáziumból is, főként angol vagy német.
Gimnáziumból ezen kívül francia, spanyol és olasz kéttannyelvű létezik, de ezek ritkábbak, nehéz is bekerülni ezekre a helyekre.
2/3 anonim válasza:
Budapesten a Kölcsey gimiben is van magyar-francia kéttannyelvű osztály. Én ebbe az osztályba járok. Eléggé húzós. Sokat kell tanulni és köztudottan a francia nyelv nem túl könnyű.
3/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy van kínai-magyar kéttannyelvű is, de nem vagyok benne biztos. Én egyébként magyar-angol kéttyannyelvűbe járok ált. iskolás korom óta, és szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!