Ha biológus szakra szeretnék menni az egyetemre akkor miből kell még érettségiznem?
Figyelt kérdés
Ugye a ott vannak a kötelezők, a nyelv, biológia persze..nah és azokon kívül mi kell még? Egyáltalán hol tudnám megnézni, hogy melyik szakra mi a követelmény?
Előre is köszi!
2010. szept. 3. 16:49
1/5 A kérdező kommentje:
Jah és még annyit, hogy így majd lehetek zoológus?
Bocsi a sok kérdésért!
2010. szept. 3. 16:50
2/5 anonim válasza:
Én is bioszra készülök :D Az a jó benne, hogy elég sok mindent elfogadnak mellé. Pl. a metekot is, így nem kell még külön másból is érettségizni. De választhatsz mellé még infót, kémiát, fizikát.
Jah és felvi.hu-azon belül szakleírások-követelmények
3/5 anonim válasza:
A zoológust meg nem tudom, legalábbis nem vagyok benne biztos mert engem más irány vonz, de úgy tudom hogy Magyarországon egy-vagy két egyetemen van csak ilyen, de nem tudom melyiken.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én a kémiára gondoltam még mellé, mert eleve biosz-kémiás suliba járok és hát nincs vele problémám, csak azt nem tudom, hogy emelt vagy középszinten:S
2010. szept. 4. 15:02
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én anno biosz mellett fizikából érettségiztem,de teljesen mindegy, mert úgyis egészen az alapoktól újratanulja az ember az egyetemen mind a fizikát, mind a kémiát (és a matek egyes területeit is.)
Én Pécsen tanulok, itt van Zoológia szakirány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!