Tuzsu kérdése:
Ha én a Szent István Egyetemre szeretnék menni, és itt (a lenti link! ) ezen az oldalon az van hogy biosz és kémia, akkor most mind2ből kell érettségiznem?
Figyelt kérdés
Vagy elég csak az egyik,mint a felette lévő sorban?és mit jelent az hogy szakmai előkészítő tárgy?Most hülyének nézhettek,de tényleg nem vok tisztában ezzel,már teljesen összezavart ez az egész pályaválasztás!Köszi a választ!
2009. szept. 28. 18:22
1/4 anonim válasza:
Én is ide készülök 3 év múlva és igen Bioszból és kémiából is kell érettségizni és legalább az egyikből emelt szinten kell. Azt, hogy mit jelent a szakmai előkészítő tárgy azt én sem tudom csak tippelni tudok, gondolom mentek segédkezni dokikhoz vagy ilyenek de inkább nem írok semmit nehogy hülyeséget írjak.
2/4 anonim válasza:
Igen, mindkettőből kell. Ha az van, hogy és, akkor mindkettő, ha az van, hogy vagy, akkor választhatsz:) a szakmai előkészítő tárgy az szakközépiskolákban van. pontosan nem tudom én sem, hogy mi, mert gimnáziumba járok.
3/4 anonim válasza:
Hát attól függ mire szeretnél menni. Ha biológiára szeretnél menni és jó vagy matekból, akkor elég az egyik. (Tehát a matek és a kémia/biológia lesz a felvételi tárgyad). Persze a matek helyett mehetsz más tárggyal is, ami oda van írva, a lényeg h azok közül amik fel vannak sorolva kettő meglegyen.
Ha állatorvos szeretnél lenni, akkor kell mindkettő.
4/4 anonim válasza:
Énis a SzIE-re készülök...
És igen, le kell, kötelezően! :)
Bár én analfabéta szinten vagyok kémiából.
Állatorvosira szeretnék am.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!