Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nem akarják még bezárni az...

Nem akarják még bezárni az iskolákat? 2361 fertőzött volt ma és 20 beteg halt meg! Tavaj nem voltak ennyien és meg is bezártak!

Figyelt kérdés
Vajon megvárják a mostani hetet és jövőhéten bejelentik?

2021. okt. 21. 23:50
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
2021. okt. 23. 12:37
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
#31 Itt is ezt kéne.
2021. okt. 23. 16:30
 33/34 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon helyes!Itt úgy sem lesz ilyen ne is reménykedjetek XD

Ez nem az a hely

2021. okt. 24. 08:10
 34/34 anonim válasza:
100%

Nagyon sok az okos ember, és most így a 30+ válaszra már full másról van szó, mint ami a kérdés volt.

A kormány kijelentette, hogy amíg lehet, nem szeretnének online oktatást bevezetni, és véleményem szerint ez változhat, de ne erre alapozzunk. Tudom, hogy kényelmesebb, én is jobban szerettem mint a jelenlétit, de ha esetleg utolsó éves vagy középsuliban rájössz, hogy nem fogsz tudni leérettségizni az elmúlt 1.5 év hiányával sem, nem hogy még az idei év kimaradásával.

2021. nov. 15. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!