Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Így hogy ennyire durva a...

Így hogy ennyire durva a vírushelyzet tudja bárki mikor tervezik bezárni az iskolákat?

Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 20:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem tervezik.
2020. nov. 8. 20:13
 2/11 anonim válasza:
60%

Csak ma 35x tették fel a kérdést, miért nem olvastad el azokat a válaszokat? Amúgy meg annyira durva a vírushelyzet, hogy az elmúlt 50 évbe kb lesz 5 olyan év, amikor kevesebben halnak meg, mint idén.

Igen, Magyarország 2020-ban olyan kevesen halnak meg, mint az elmúlt 50 évben párszor. Nem akarom lebecsülni a vírust, csak helyén kezelni. Nyugodj meg, ha 2 gyerek is meghal a vírusba, már sokat mondtam. Persze téged nem vigasztalna ha te volnál az egyik, de ezzel a kockázattal együtt lehet élni.

2020. nov. 8. 20:23
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
nem, nem tudja senki
2020. nov. 8. 20:23
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

bezárni? soha

ideiglenes bezárni? június 15.

távoktatásra áttérni? soha - úton a Putin vakcina, aztán oltassa be magát vele az aki akarja

2020. nov. 8. 20:27
 5/11 anonim válasza:
89%

Ha maga Müller Cecília válaszolna, hogy nem tudja, akkor is meglenne kérdezve még 20-szor, aznap.

Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? És most? Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Addig kérdezgetik, amíg odaérünk, a nyári szünetre.

2020. nov. 8. 20:29
 6/11 anonim ***** válasza:
35%

Holnap egeszsegugyi dontesek varhatok.

Sok itt a fityeszes ezen az oldalon,aki ennyi esetszammal is azon az allasponton van hogy nemkene bezarni a sulikat..

Oket csak sajnalni lehet

Lesz iskolazar,meg ebben a naptari evben ez tuti

2020. nov. 8. 21:46
 7/11 anonim ***** válasza:
78%

Nem kell ehhez fideszesnek lenni, csak fel kell fogni mit akar a kormány. Csak az iskolákat szimplán biztos nem zárják be. Nem kell hatalmas logika, jelenleg a diákok minden nap ugyan oda mennek be, ugyan azokkal az emberekkel vannak bezárva. Ha nem lenne suli, mind menne csavarogni a városba.

EZ a kormány álláspontja. Akkor szerintetek csak úgy bezárják az iskolákat?

Vagy bezárnak mindent, vagy semmit.

Az emberek pedig azért írnak fideszes választ, mert a fidesz dönt.

Én is szépen leírtam ugye a fideszes választ, pedig szerintem is zárni kéne mindent. Most rontják el a dolgokat. Majd, hogy mennyire, kiderül tavaszra.

2020. nov. 8. 22:42
 8/11 anonim ***** válasza:
21%

amíg nem megy le a magyar válogatott meccse nem lesz érdemi döntés az ügyben! Ez egy ilyen ország! Amúgy részleges bezárás jön, ne kérdezd, honnan tudom, tudom és kész, legfeljebb azt mondod, hogy kamuzok, aztán majd validáljuk az infómat pár hét után. Orbán ki akarja húzni, hogy a téli szünetig ne kelljen iskolákat részlegesen átállítani távoktatásra (felső tagozattól egyetemi szintig). De eközben már a belső körében is kialakult egy csoport, akik kérlelik, hogy lépje meg ezt a lépést, ugyanis a járvány kontrollálatlanul terjed már bőven 2-es reprodukciós ráta felett! A fideszes képviselők közül sokan zúgolódnak az elégtelen lépések miatt, ugyanis a lakosság rajtuk kéri számon azokat!

A magyar európa kupa meccs utáni héten várható érdemi döntés komolyabb szigorításokról, mivel az érintené a meccset, azaz szurkolók nem mehetnének ki a meccsre! Elvileg ma délután-este lesz valamilyen bejelentés, ahogy hallottam, de hogy az mennyire lesz érdemi,az még kérdéses. (Peddzegetik az idősávokat, és rendezvény szigorítást)

2020. nov. 9. 08:15
 9/11 anonim ***** válasza:
34%

semmiféle zár nem lesz,se 100 halottnál, se 2x 100nál.

Zorbán eldöntötte, az emberei a sleppje beszart és kuss van.

Az irány megvan, fejjel a falnak.

Lesz puffanás, de az majd lesz, addig is lehet lopni sikkasztani.

2020. nov. 9. 09:53
 10/11 anonim ***** válasza:
47%

Na mi a helyzet? Nemlesz iskolazar?

En mondtam...

2020. nov. 9. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!