Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nem akarják még bezárni az...

Nem akarják még bezárni az iskolákat? 2361 fertőzött volt ma és 20 beteg halt meg! Tavaj nem voltak ennyien és meg is bezártak!

Figyelt kérdés
Vajon megvárják a mostani hetet és jövőhéten bejelentik?

2021. okt. 21. 23:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
24%
Már őszi szünet van, utána egy-két hét és téli szünet, a kettő szünet között egy hetet lehetsz "beteg", hogy legyen orvosi igazolásod. Kitartás! :D
2021. okt. 22. 19:10
 12/34 anonim válasza:
72%
Pont az, hogy tavaly ilyenkor kétszer ennyi fertözött volt!
2021. okt. 22. 19:36
 13/34 anonim ***** válasza:
23%
Az tavaly volt,de mindjárt választás amit meg is kéne nyerni,szerintem így is elég elégedetlen a nép,szerintem még egy lezárás és égnének is az oltópontok meg a kórházak :D
2021. okt. 22. 20:23
 14/34 anonim ***** válasza:
63%
Ja és még egy valami,én beoltattam magam és egy ismerősöm is és mégis covidos lett szóval az oltások ennyit is érnek.
2021. okt. 22. 20:25
 15/34 anonim ***** válasza:
88%
Neked arra lenne szükséged, hogy ne zárjanak be, mert különben nem fogsz tudni megtanulni helyesen írni.
2021. okt. 22. 21:14
 16/34 anonim ***** válasza:
70%
Nem csak az oltatlanok fertözödnek meg. Sajnos rengeteg oltott van kórházban, pl a SOTE pulnonologian utolso 2 emeletén.... Csak hát ugye az igazsagot nem nagyon szeretik elárulni. Sem a kormány sem a média. Megy a hazidozas össze vissza. Aki oltottan hord maszkot na annak a legkisebb az esélye, h elkapja... Első kézből írtam ezeket. A saját szememmel latom, ahogy egyik helyről masikra toljak at a betegeket....
2021. okt. 22. 22:06
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

"tavaj"

Látod, a te idődben be se zárták, mégse jártál iskolába!

2021. okt. 22. 22:08
 18/34 anonim ***** válasza:
87%

Miert? Mert az ismerősöd oltás mellett covidos lett? Sokan mások meg nem. Ráadásul egyértelműen elmondtak ötmilliárdszor, hogy az oltás mellett lehetsz fertőzött csak a tüneteket enyhítheti oltás típustól függőben x %-ban. Szóval NEM MINDENKIBEN. Ha beoltanak 100 embert pl Pfizerrel amire azt mondják 95%-ban hatásos (NEM A FERTOZES ELLEN HATÁSOS 95%-BAN, A TÜNETEKET ENYHÍTI.) abból a 100 emberből 5 embernél nem lesz hatásos.(súlyosabb tünetei lesznek, esetleg kórházba kerül, vagy akár meghal) . Számold ki!

mivel minden ember más, mindenki immunrendszere más, lesz olyan akinek ugyan attól az oltástól magas lesz az ellenanyag szintje a másiknak meg semmi.

Ezeket miért olyan nehéz megjegyezni? Nem hiszem el, hogy ez olyan bonyolult. Direkt csináljátok? Vagy gyerekek vagytok? Ki írogat ide? 8 altanost végzett, vagy egy 12 évesnek kell ismetelgetni?

2021. okt. 22. 22:10
 19/34 anonim ***** válasza:
89%

Egyetertek!

Azt meg tudod mondani, hogy nagyjabol milyen koruak az oltott korhazban levok?

Koszonom!

2021. okt. 22. 22:15
 20/34 anonim válasza:
68%

Mondtak a Kormanyinfoban hogy kb a korhazban levok 45%-a be van oltva.

Szart sem ernek ezek az oltasok szep lassan kiderul..

Mostmar azt mondjak, hogy "a harmadik vakcinaval 95%, hogy elkerulod a korhazat", de konyorgom, az elso ket dozisra is ezt mondtak..

2021. okt. 22. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!