Emelt angol érettségire milyen szótárt vigyek? Vagy amit biztosít az iskola az is jó?
Idén voltam emelt angolozni, ahol voltam ott sem tettek ki szótárt, ha nem vittél így jártál.
Illetve nem nézték meg, hogy milyen szótárat viszel, bár szerintem ez attól függ, hogy hol írod/ki van bent
Nem az iskola dolga biztosítani, azért nem is tesznek ki szótárat. Aki nem visz, nem használja.
Aki meg visz, az nyilván olyat vigyen, amit ismer, amit egyébként is használni szokott, ami már a kezére áll, úgy van értelme.
"Aki meg visz, az nyilván olyat vigyen, amit ismer, amit egyébként is használni szokott, ami már a kezére áll, úgy van értelme."
2021-ben senki sem használ szótárat max az öreg papók/mamók akik nem tudják használni a google translate appot mobilon/weboldalt
"akik nem tudják használni a google translate appot mobilon/weboldalt"
Meg akiknek a nyelvtudása már rég túl van a nyelvvizsgán - és ennek kapcsán azzal is tisztában vannak, hogy a google translate szart se ér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!