Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A te iskoládban volt már...

A te iskoládban volt már punkok és skinek között viszály?

Figyelt kérdés
mennyire volt komoly?
2010. szept. 1. 15:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
szerintem rájöhettél volna hogy azokra a sálakra gondolok amik kockásak meg tele van mindenféle b.szb.sszal, és tök egyértelmű hogy lány sál... amúgy vicces hogy ennyit fogtál fel abból amit írtam, nagyon ráéreztél a lényegre...
2010. szept. 4. 23:49
 12/14 A kérdező kommentje:
az oké hogy nem térítek meg senkit, viszont örülök hogy rajtam nem fog az átok, és hogy lássák a kapitalisták akiket csak a pénz érdekel, hogy ki kell találniuk valami újat, mert ezzel a taktikával nem mossák át az emberek 100%ának az agyát. 'red, white, and brainwashd''
2010. szept. 4. 23:53
 13/14 A kérdező kommentje:
bocs hogy részekbe válaszolok csak az a baj válasz írás közeb nem lehet olvasni az eddig írottakat. na szóval. az van hogy számomra ez a rendes ruha, és annak meg semmi értelme hogy nem értek azokkal egyet akik majmolnak, de közbe meg én is vasalthajú kötsög vagyok, mert hát napjainkban az számít rendesnek és normálisnak. és rám nem lesz igaz az a mondat hogy 'csak üvöltenél, de ma sem szabad' én kimondom a véleményem, hiszen ez vagyok én, minden amiben hiszek, amit gondolok, ha visszafogom magam akkor egy kis idő után ezt megszoknám és korlátolnám saját magam.
2010. szept. 4. 23:58
 14/14 A kérdező kommentje:
ja és ezek a magyar '''celebek''' azt sem tudják mit csinálnak. már a 13-16 éves gyerekekbe is bele nevelik hogy a pénz a lényeg... nem hiába lopkodnak. és nem azért mondom mert volt a hírekben, hanem mert szemtanúja voltam már egy ilyen esetnek, és utána dumáltunk eladóval és mondta hogy rengeteg a lopás. az emberek annyira szükségletnek érzik már hogy 'trendik' legyenek, (most lehet mondani hogy valaki annyira szegény volt hogy nem futotta neki semmilyen ruhára, ez marhaság ugyanis 500 forintért lehet jó, márkátlan pólókat venni) hogy lopni is képesek. na szerinted erről ki tehet? a szülő? mit tud csinálni? nem tudja eltiltani a lányát/fiát hiszen utcán csak azt látja hogy más nőknek/ férfiaknak milyen ruhákra, ékszerekre, kocsikra futja (plakátok újságok tv videóklipp) hogy úgy érzi ha neki az nincs meg ő már nem is ember...
2010. szept. 5. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!