A te iskoládban volt már punkok és skinek között
viszály?
Én ilyen tekintetben egészen konszolidált suliba jártam. Oké volt pár gót, rocker, rapper meg diszkós, de ilyen "villongások" nem voltak, vagy ha igen, nem a stílusok miatt...
2010. szept. 1. 15:47
Nálunk előbb b@szták volna ki a punkokat és társaikat, minthogy viszálykodni támad kedvük. Szóval nem volt ilyen probléma. Csak sajnos elszaporodtak ott a bu.zik, de szerencsére már egyetemre megyek, nem láthatom a cuki piros répanacikat.
2010. szept. 1. 15:56
3/14 A kérdező kommentje:
Hát szerintem inkább a skinek szokták kezdeni... amúgy nem azokra a punkokra gondoltam akik tarajos csövesek és igy tarhálnak... hanem akik azért tudják is hogy mit 'képviselnek'
És mégis mit képviselnek? semmit! Hülyeség az egész...
2010. szept. 4. 22:55
5/14 A kérdező kommentje:
mit képviselnek? azt hogy van még ember aki nem adta el magát a médiának, vannak még olyan emberek akikre nem mondható hogy 'tömeg', aki még valamit gondolkodik és nemelég neki az amit a szájába raknak... ja ezt az olyan punkokra mondom mint hatóságilag tilos vagy alvinék... egyik sem arról szól hogy kinek mekkora a taraja és hány kitűzője van... hanem arról hogy nem k.rvult még el mindenki, van még olyan a földön akit nem a gazdaság irányít. Hiszen nézz körbe akárhol, mindenhol reklámok, playback sztárok, vagy csak kapcsold be a tévét. istenítik amerika szemetét mint ladygaga vagy twilight vagy david guetta, de ha ez nem lenne elég már a magyar zeneipar is készíti a klónokat, pl sp, fluór. és lehet hogy ezt nem lehet megállítani, de nekem elég az hogy az én életemet nem befolyásolja az hogy a viva szerint mi a trendi, és megtudom fogalmazni hogy mit miért szeretek, és hogy más lássa nem haltunk még ki.
az hogy a skinheadség divat meg abból látszik hogy össze lonsdale szarokban jár. kb mint hogy minden második deszkás vans reklámtáblának képzeli magát
szép szavak..., de akkor is hülyeség. Téged is a média irányít, csak úgy teszel, mintha nem. Megveszel minden cuccot, amit látsz a TV-ben, legyen az krémektől kezdve a gyógyszerekig minden, ne is tagadd le. Azzal hogy lázadsz a kor ellen, még semmit nem érsz el, csak annyit, hogy elhalad melletted a világ és látszólag észre sem veszed. Minek kell a punk cucc? Nem a cuccaiddal, meg a stílusoddal kell a punkságodat hangsúlyozni! Elég ha a felfogásod olyan, de ezt nem kell mutatni állandóan a világnak.
2010. szept. 4. 23:29
7/14 A kérdező kommentje:
már megbocsáss de tudod mit veszek? kaját, mert azt muszáj. gyógyszert nem szedek, mire kéne? ha beteg vagyok pihenek egy hetet és kész ami évente maximum 2x előfordul. TV-t hetente nézek kb 1 órát ami 2 south parkból áll. ha rám néznél egyetlen márka feliratot sem látnál, ugyanis nem vagyok hirdetőfelület. a punk cucc sem annyira igaz, hiszem se szegecses bőr/farmer mellény se oldallánc, se pc. csak fekete / sötét gatya, zenekaros póló és bakancs. én speciel életembe nem láttam olyan reklámot hogy 'noname fekete hegymászós gatya, igen, ha divatos akarsz lenni akkor ez a neked való!' nem járok mekibe nem veszek fel fiú létemre sálat azért mert valaki valamelyik adónak azt mondta hogy ez az őszi divat, és bakancsot a környezetembe senki sem hord, szóval még azt sem mondhatod hogy leutánoztam volna bárkit.
Én fiu vagyok, de télen mikor nagyon hideg vagyok akkor veszek fel sálat hogy ne fázzon meg a torkom.. Akkor én most hülyén cselekszek??
2010. szept. 4. 23:44
2010. szept. 4. 23:45
De mi értelme van ennek? Minek lázadsz ilyenekkel, hogy nem veszel fel márkás cuccokat? Jó nem gazdagítod a cégeket, de ez akkor is hülyeség, mert kínaiban is vannak jó cuccok és nem a gazdagokat gazdagítod vele. Én nem ismerem a punk felfogást, de ha az utcán látok egyet bakancsban, akkor nem az jut eszemben, hogy "Igaza van, lázadjon a világ ellen!", hanem az, hogy "Úhhh, minek csinálja ezt, mi értelme van? Nem rohad le a lába 40fokban, abban a bakancsban?!!". Tehát lázadsz, de nem fogsz meg vele senkit. Én azt mondom, hogy járj rendes cuccokban és fejben lázadj.
2010. szept. 4. 23:48
Kapcsolódó kérdések: