Mennyi esély van rá hogy a 2021-2022-es tanévben lesz digitális-oktatás?
Figyelt kérdés
Nyilván szeptember-októberben nem, de ha beköszönt a rossz idő és sok lesz fertőzött van esély rá hogy bezárnak a sulik, vagy a nagy átoltottság miatt egyeltalán nem számíthatunk korlátozásokra?2021. szept. 27. 20:53
41/45 anonim válasza:
Hát az biztos, hogy az itt lamentáló fiatalkorúak nagyon nem akarnak iskolába járni...
De idén ők pofára esnek, nagyon úgy néz ki.
42/45 anonim válasza:
37-es, én KÜLFÖLDI hírportálokról beszéltem. Magyart hiába linkelsz be, annak már a felét sem lehet elhini sajnos. Akár baloldali, akár jobboldali.
43/45 anonim válasza:
Párom rendszergazda a helyi gimnáziumban és jelezték felé hogy a múlt hullámban is használt rendszert fel kellene "ébreszteni" mivel már kaptak súgást hogy nem sokára ismét lesz. Most hogy a miniszterek hogy döntenek fingom nincs. Én home office-ban dolgozok, engem annyira nem érint, de sorra hallom hogy nagyon sok a megbetegedés a fiatalok körében.
44/45 anonim válasza:
Most ez az én véleményem lesz, lehet belekötni, lehet figyelmen kívül hagyni, mivel a vélemény olyan mint a se**lyuk nem mindenkit érdekel. Na most ha a diákok körében enyhe lefolyású a covid akkor is 10 nap karantén ami idő alatt lemaradnak és a pótlás is nehezebb. Ha digitális van, ezt tavaly megfigyeltem mert voltam közben "beteg" nem vesz nagy erőt igénybe hogy a gép /telefon mellett ülve odafigyeljünk. Nem vagyok iskolakerülő mert nincs értelme. Viszont tavaly is fel tudtunk készülni az érettségire, meg a szobelikre is amik ugye elmaradtak, de többnyire nálunk mindenkinek jól sikerült és nem volt bukás. Mostanra már kiforrta magát ez a rendszer és szerintem ha kismét bejön nem leszek ellene, de mellette se.
45/45 anonim válasza:
Az én ismerősöm az NKE-n tanít, elég nagy fejesek vannak ott. Fideszesek is, több fideszes azért javasolja az online oktatást hátha több szavazatot kapna a Fidesz jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!