Mennyi esély van rá hogy a 2021-2022-es tanévben lesz
digitális-oktatás?
Figyelt kérdés
Nyilván szeptember-októberben nem, de ha beköszönt a rossz idő és sok lesz fertőzött van esély rá hogy bezárnak a sulik, vagy a nagy átoltottság miatt egyeltalán nem számíthatunk korlátozásokra?
Ausztria, Románia, Sorolhatnám még… valóban nem lenne ha a kormány döntene. Amikor tavaj es azelőtt azt mondtak hogy nem lesz azt úgy is gondolták..aztán jött az utasítás és volt!
2021. szept. 28. 22:55
12/45 anonim válasza:
Egyszer letarolta már az iskolákat a koronavírus, most is lefogja.
2021. szept. 29. 08:37
13/45 anonim válasza:
12es. Szerintem is... Majd egy pár hét múlva meglátszik a számokon a Mészáros-Várkonyi esküvő, a Vadászkiállítás, az Előválasztás... most szerintem meg fog ugrani a fertőzöttek száma. Az oké, hogy egy "kicsivel" kevesebb a fertőzöttek száma, de nagyon-nagyon sokkal megugrott a lélegeztető gépen levők száma is. Aminek nem lenne szabad, mert ugye van oltás. Csak hogy itt látszik, hogy semmit sem ér. Nem tartom kizártnak, hogy nem megyünk vissza az őszi szünet után. Nem értem, hogy miért nem csinálnak valamit odafent Orbán és bandája, hogy ne haljanak meg ennyien. Nem azt kéne megvárni, hogy minden kórházi ágy és lélegeztető gép tele legyen, hanem próbálják meg egy kicsit megfékezni a vírust. Nem azt mondom, hogy mindenhol legyen zár, hanem csak a felső oktatásban (középiskola, egyetem) vagy talán az általános iskola felső tagozata. Ez az én véleményem!
2021. szept. 29. 09:03
14/45 anonim válasza:
13-mas vagyok. Tehát viszonyításképpen a "fontosabb" adatok, ma és tegnap: ma 281-el több fertőzött mint tegnap, ma 2-vel kevesbben haltak meg mint tegnap, ma 7-el többen vannak lélegeztetőgépen mint tegnap, és 16-al többen vannak a kórházban, mint tegnap.... haladunk megint szépen lassan előre.
Tavaly, kereken 1 évvel ezelőtt: 851 új fertőzött (most 305-el kevesebb mint tavaly), 8 beteg hunyt el (ma 2-vel kevesebben mint tavaly), 755-en vannak kórházban (ma 226-al kevesebben mint tavaly), 51-en vannak lélegeztető gépen (ma 30-al többen). "Nem olyan sok közte a különbség" de ahhoz képest, hogy most már van oltás, ahhoz képest nagyon sok ez a szám. A lélegeztető gépen levők száma azért durva... Szeretném leszögezni, hogy ez az ÉN véleményem.
2021. szept. 29. 09:44
15/45 anonim válasza:
"A Nemzeti Pedagógus Kar elnöke, Horváth Péter megerősítette, hatodik osztály felett nincs tanügyi intézkedés, járványügyi viszont lehetséges" tehát lehetséges, mert tavaly is járványügyi volt. "Horváth Péter: felkészülünk, de nem számítunk arra, hogy akár több hónapos kiesés lehet az oktatásban." Tehát nem kizárt.
2021. szept. 29. 09:51
16/45 anonim válasza:
Az a legnagyobb baj a digitális oktatással, hogy sokan nem tudják ezt meg oldani, mert vagy nincsen be kötve az internet vagy a meg felelő, eszközök hiányában szenved a család. pl.. Asztali számítógép, laptop, tablet vagy okostelefon. Több ezer család van az országban, ahol ez komoly problémákat okoz. Lehet digitális oktatás, de akkor az államnak, biztosítania kellene hozzá az eszközöket is. Én nem vagyok tanár, de családban kettő is van, és elég rossz véleménnyel vannak erről.
De hogy a kérdésre is válaszóljak igen lesz, és már az országban több iskolában be is állt a digitális oktatás.
2021. szept. 29. 17:35
17/45 anonim válasza:
Nem lesz
2021. szept. 29. 17:39
18/45 anonim válasza:
Nem lesz.
2021. szept. 29. 22:26
19/45 anonim válasza:
De lesz
2021. szept. 30. 05:57
20/45 anonim válasza:
Én ha lesz online oktatás egyetemen, tuti a Fideszre fogok szavazni és szaktársaim is így vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!