Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyi esély van rá hogy a...

Mennyi esély van rá hogy a 2021-2022-es tanévben lesz digitális-oktatás?

Figyelt kérdés
Nyilván szeptember-októberben nem, de ha beköszönt a rossz idő és sok lesz fertőzött van esély rá hogy bezárnak a sulik, vagy a nagy átoltottság miatt egyeltalán nem számíthatunk korlátozásokra?

2021. szept. 27. 20:53
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Na hát nem Rusvai és ATV alapján lesz itt döntés:-D

Hidd el, itt pont az ATV-ben mondottak ellentéte fog történni:-D

2021. okt. 1. 11:49
 32/45 anonim ***** válasza:
31%
Miért, szerinted mi fog történni 31-es?? (Nem a 30-as vagyok)
2021. okt. 1. 12:57
 33/45 anonim ***** válasza:
70%

Fogalmam sincs, mi fog történni:-)

Ahogy senki más se tudja. Itt mindenki csak tippelget és reménykedik ebben-abban.

Mindenesetre közgazdászként meglepődnék, ha nagyobb lezárás lenne, mert az nagyon sok vállalkozást és családot ellehetlenítene, és ezt a kormány is látja. Ezért szerintem huzamosabb iskolai bezárás sem várható ( mivel az oktatás is jelentős gazdasági tényező). De hát várjuk ki a végét.

2021. okt. 1. 13:35
 34/45 anonim ***** válasza:
0%
Na akkor elmondok most valamit! A kormány senkivel nem törődik, ha törődnének mi is kaptunk volna támogatásokat a karantén alatt de csak ellopták! Tudják hogy jövőre le lesznek váltva ezért most ellopják a legtöbb pénzt amit tudnak! Nem érdekli őket hogy mit gondolsz, hányan vannak beoltva, hányan kerültek vagy fognak az utcára kerülni! Csak az hogy minél több pénzt menekítsenek ki! Amire a karantén tökéletes!! Ahogy vége a vadászati kiállításnak zárnak! Nem fognak várni, mert lesz”rják mit gondolsz gondolsz! Amúgy meg itthon elég kicsi az átoltottság úgyhogy nem tudom milyen immunitásról beszéltek! A környező országokban már régen szigorítások vannak! A vakcinákkal is kereskednek! Jó lenne ha kicsit gondolkodnátok!
2021. okt. 1. 14:06
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
34-es, sok mindenben igazad van. De nem tudom, hogy honnan veszed a vadászkiállítás végét fordulópontnak. Még egy rakás államilag támogatott program kezdődik okt-novemberben is, amikbe milliárdokat öltek. Azok sem fognak elmaradni.
2021. okt. 1. 14:30
 36/45 anonim ***** válasza:
77%
És nem tudom, hogy olvasol-e külföldi hírportálokat, de ha megtennéd, látnád, hogy nagyon sok európai országban pont hogy enyhítések vannnak.
2021. okt. 1. 14:31
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

36/

igen! mert ők nyáron is figyeltek az intézkedésekre! Nem az volt hogy eljött a Június és akkor feloldani mindent! Amerika szigorít, a horvátok, a szlovákok, ausztria, ukrajna! És itt a cikk olvassátok el!

Ma reggel 5 órakor publikálták!

[link]

2021. okt. 1. 14:34
 38/45 anonim ***** válasza:
9%
Nem lesz digitális, aki azt akarja az egy lusta dög.
2021. okt. 1. 14:47
 39/45 anonim ***** válasza:
36%
Aki meg nem az meg egy streber...
2021. okt. 1. 14:51
 40/45 anonim ***** válasza:
49%
Inkább mint egy lusta dög 😉
2021. okt. 1. 15:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!