Jelentkezés gimnáziumi felvételi vizsgára. Kapok erről bármi visszaigazolást, hogy megkapták a levelet? Lehet elektronikus úton is benyújtani?
A központi írásbeli vizsgára december 3-áig lehet jelentkezni. Az írásbelire való jelentkezést egyénileg kell intézni mindkét gyermeked számára. Az írásbelire történő jelentkezési lapot vagy személyesen nyújtod be a középiskolába, vagy postán keresztül küldöd el (ajánlott levélként javaslom). Tavaly én személyesen adtam le a gimnázium portáján, és kaptam egy átvételi igazolást róla.
A középiskolai jelentkezési lapok leadásának határideje 2022. február 18. Ezt a nyolcadikosnak az általános iskola fogja intézni, a negyedikes gyerekednek pedig egyénileg kell a KIFIR jelentkezési lap kitöltő programon keresztül. Az elkészült jelentkezési lapokat ki kell nyomtatni, aláírni (2 szülő és gyerek), és postán feladni minden megjelölt középiskolába külön-külön. A tanulói adatlapot, amin az iskolák sorrendje szerepel, pedig az OH-nak kell aláírva postázni. Ajánlott levélként érdemes az összeset feladni.
Részletes leírás nyolcadikos felvételi eljárás menetéről:
6 és 8 osztályos gimnáziumba jelentkezők számára:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!