Túl vannak terhelve az általános iskolás gyerekek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 23:26
1/26 anonim válasza:
Igen.
De majd ott lesz a középsuli. Ott már még nagyobb lesz a teher. De utána ott van az egyetem.
Nem jó az egész oktatási rendszerünk.
2/26 anonim válasza:
Nem tudom, amikor én jártam suliba, nem voltunk túlterhelve ('80-as évek).
3/26 anonim válasza:
Igen, egyértelműen. Jóval többet "dolgozik", mint heti 40 óra.
4/26 anonim válasza:
Jobban mint én egyetemen.
Van egy általános iskolás tesóm, ő alapból jóval többet tölt suliban mint én egyetemen. Ráadásul én sokszor már befejezem a tanulást, ő még akkor is tanul annyi házi feladatot kapnak.
Szerintem ez nagyon nem egészséges.
5/26 anonim válasza:
Alt suliba semmit soha nem tanultam annak mi ertelme? :D
6/26 anonim válasza:
Nekem soha nem a tanulás volt teher (pedig kitűnő voltam és nekem volt a legtöbb különórám is az osztályban) hanem az állandó terror a szülők meg az osztály részéről. Tanulni inkább jó volt, addig se csesztetett senki.
7/26 anonim válasza:
Van egy hetedikes lányom heti 2X van 7 órája. Mikor én gyerek voltam nem emlékszem olyanra hogy hetedikbe 7 óránk volt. Aztán e mellett rengeteg házit kapnak, szinte minden nap dogát írnak. Úgyhogy igen NAGYON túl vannak terhelve.
8/26 anonim válasza:
Igen, és középsuliban csak rosszabb a helyzet. Még tele vagyunk olyan tárgyakkal, amik nem kellenek a továbbtanulásunkhoz, ugyanakkor amikre szükségünk van, arra pedig még nagyobb hangsúlyt kell fektetni. 10.es vagyok, heti 2x van 8 órám, 3x 7, és még edzés+különóra.
9/26 anonim válasza:
Nem.
Én 12.esként jóval jobban le vagyok terhelve
10/26 anonim válasza:
9.! Ne hasonlítsd magadat egy 10-2 éveshez. Ennyi eszed lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!