Rámszólhatnak azért, mert túl sokszor fertőtlenítek?
Rád szólhatnak, de pont a portásnak semmi köze hozzá, amíg rendeltetésszerűen használod. Nyilván a fél dobozt nem öntheted a kezedre, de ha minden alkalommal egyet nyomsz a pumpából, akkor nem jogos az észrevétele. Pláne úgy nem, hogy nem 5 percenként használod. Mondjuk a kilépésnél nem igazán értem, hogy mi értelme van használni.
A másik, hogy a kezednek sem tesz jót a túl sok használat, de ez megint csak egyedül a te dolgod.
"De ha egyszer azért van kirakva, hogy használjuk?"
Teljesen jogos az észrevétel. De, mint ahogyan a vendégségben sem zabálod fel a fél vendégvárótálat, mondván "dehát azér van", itt sem "illik" túl sokat használni belőle. Viszont ha csak a ki- és belépésnél használod, mondjuk 1-2 óra különbséggel, akkor egyáltalán nem jogos, hogy beszól a portás.
Belépéskor szerintem fontos a kézfertőtlenítő használata, kilépéskor már inkább a sajátot használnám.
Furcsa, rám meg azért szóltak, amiért nem használtam.
A portásnak meg egyébként semmi köze hozzá, ha gondja van ezzel, akkor nyomjon fel valahol, nagyjából körbe fogják röhögni. Lefogadom, hogy az egyetemi szabályzat a gyakori kézfertőtlenítést javasolja. Találkozni néhány ilyen érdekes, kötekedő portással...
Egyébként ha a WC-ben van szappan, akkor inkább azt használd, szerintem hatékonyabb, és nem nyírja ki annyira a kezedet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!