Mit vigyek a tanévnyitóra?
Figyelt kérdés
Sziasztok,holnap megyek a Gyori Kovács Margitba tanévnyitóra, de nemtudom, hogy mit vigyek, mivel a pasi, aki mondta, hogy mit annyit mondott, hogy enni inni, de ez csak tanévnyitó, és amúgy is olyan fura volt, ezért ha valaki holnap megy oda tanévnyitóra o mit visz?
Vagy ha valaki oda jár járt mit vigyek?
Elore is köszi a válaszokat.
És még annyi, hogy kell fehér ing, vagy valami ilyesmi?
2021. aug. 31. 19:39
2/4 anonim válasza:
Ez valami gyűjtősuli? Nekem az jött abból amit és ahogyan írtál.
Szokott lenni amúgy tanítás szeptember 1-én mindenhol, szóval pakold szépen az iskolatáskádat össze.
3/4 anonim válasza:
Azért tanítás nem szokott lenni a legtöbb helyen. Ilyenkor általában csak osztályfőnöki órák vannak ahol megbeszélik az év fontos "pontjait". Szerintem vigyél tollat, jegyzetfüzetet, órarendet ha szeretnél, iratokat ha valami olyan papírmunka lenne.
4/4 anonim válasza:
Mint az óvoda ez az oldal...
Enni ne tanitsuk már meg a kérdezőket? Annyi ilyen idióta kérdés van...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!