4,41-es bachelor diplomaátlaggal be lehet jutni államilag finanszírozott mesterképzésre?
van egy nemzetközi kapcsolatok szakos diplomám, amit megfejelnék franciával, mivel érdekel a diplomácia.
az nevezze büfének, aki perfekt francia, de az úgysem fogja, annál bölcsebb.
továbbra is tartom, h. irigy vagy öregem, és azért kezdtél bele ilyen szájkaratéba.
én zárom...
Mi? Miert lennek irigy? Egy tarsadalomtudomanyi diplomas atlagot ne hasonlitsunk a mernokivel kerlek. Nalam megvannak azok a dolgok amikrol tudom, hogy meg is fogom csinalni. Nem vagyok irigy a BME-sre csak eppen ha az ember Budapesten dolgozik akkor mar tobb alkalommal ez a masodik kerdes a beszelgetesben, hogy ott vegeztem-e. Ezert is fogok majd egy szakmernokit elvegezni ott. Az lenyegtelen meg mindig hanyasra, nalunk szinte egyaltalan nem nezik az erdemjegyet.
Ha meg a “x,41” es a “x,45” kozott nem erzed a kulonbseget csak sajnalni tudlak. Inkabb Ne vegyel fel hitelt, mert felo, hogy elszamolod magad meg azzal is.
idióta, azelőtt még van egy szám, neked az 2-vel és 3-al kezdődik, nem 4-el.
amúgy átlagosan jó matekos vagyok, társadalomstatisztikát és statisztikát is tanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!