Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 4,41-es bachelor diplomaátlagg...

4,41-es bachelor diplomaátlaggal be lehet jutni államilag finanszírozott mesterképzésre?

Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 17:15
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

van egy nemzetközi kapcsolatok szakos diplomám, amit megfejelnék franciával, mivel érdekel a diplomácia.

az nevezze büfének, aki perfekt francia, de az úgysem fogja, annál bölcsebb.

továbbra is tartom, h. irigy vagy öregem, és azért kezdtél bele ilyen szájkaratéba.

én zárom...

2021. aug. 26. 16:42
 22/24 A kérdező kommentje:
a te 3,45-ös diplomád még mindig nagyon messze van az én 4,41 átlagomtól.
2021. aug. 26. 16:44
 23/24 Vodafonelive ***** válasza:
0%

Mi? Miert lennek irigy? Egy tarsadalomtudomanyi diplomas atlagot ne hasonlitsunk a mernokivel kerlek. Nalam megvannak azok a dolgok amikrol tudom, hogy meg is fogom csinalni. Nem vagyok irigy a BME-sre csak eppen ha az ember Budapesten dolgozik akkor mar tobb alkalommal ez a masodik kerdes a beszelgetesben, hogy ott vegeztem-e. Ezert is fogok majd egy szakmernokit elvegezni ott. Az lenyegtelen meg mindig hanyasra, nalunk szinte egyaltalan nem nezik az erdemjegyet.

Ha meg a “x,41” es a “x,45” kozott nem erzed a kulonbseget csak sajnalni tudlak. Inkabb Ne vegyel fel hitelt, mert felo, hogy elszamolod magad meg azzal is.

2021. aug. 27. 06:50
 24/24 A kérdező kommentje:

idióta, azelőtt még van egy szám, neked az 2-vel és 3-al kezdődik, nem 4-el.

amúgy átlagosan jó matekos vagyok, társadalomstatisztikát és statisztikát is tanultam.

2021. aug. 27. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!