Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 4,41-es bachelor diplomaátlagg...

4,41-es bachelor diplomaátlaggal be lehet jutni államilag finanszírozott mesterképzésre?

Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 17:15
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

nem büféruhatár, és bocs, nincs kedvem veled többet beszélgetni...

a személyeskedést te kezdted, mikor a szégyenteljes kettes diplomáddal nekem jöttél, h. miért nem tanultam többet.

valójában szerintem irigy vagy, és nagyon is örülnél egy 4,40 feletti diplomának.

2021. aug. 26. 13:24
 12/24 anonim ***** válasza:

Nyelvvizsga és publikálás, vagy szülsz egy gyereket addigra :D

Ne is foglalkoz olyannal, aki azt írja "18-cal". Ilyen ember büszke lehet azzal a csodaszép jegyével.

Én megértem, hogy nem elég neked a 4,41, a legegyszerűbb, ha nyelvvizsgázol.

2021. aug. 26. 14:23
 13/24 A kérdező kommentje:
12 és te mitől vagy ilyen megértő, egyetemi tanár vagy?
2021. aug. 26. 15:27
 14/24 A kérdező kommentje:

12 a gyerekszülésért akkor is adnak pluszpontot, ha a menyasszonyom szül? apaként kaphatok rá?

bár csak ezért nem akarunk hűbelebalázsmódjára belevágni.

2021. aug. 26. 15:34
 15/24 anonim ***** válasza:

Nem vagyok egyetemi tanár, viszont az szeretnék lenni. Én se biztos, hogy meg lennék elégedve a 4,41-el. Az átlagaimal sem vagyok sosem, pedig most is egész szép.

Nem tudom biztosra mondani, de szerintem jár akkor is, ha te az apa vagy. Nézz utána, van rá esély.

2021. aug. 26. 16:01
 16/24 A kérdező kommentje:
és milyen területen tervezel phd-t csinálni?
2021. aug. 26. 16:10
 17/24 Vodafonelive ***** válasza:
0%

Ezen mar inkabb nevetek, mint sirok. 😂

Annyi opcio van, de azert megsem merted leirni mi a nem buferuhatar szakod, mert nem mernoki, orvosi vagy informatika az is tuti.

2021. aug. 26. 16:19
 18/24 A kérdező kommentje:

17 ostoba

azt gondolod, aki nem az említett 3 szakra jár nem is ember?

nem gondolnám a francia szakot büfének!

inkább ásd el magad a kettes diplomáddal.

2021. aug. 26. 16:25
 19/24 anonim ***** válasza:

Természettudományi terület.

Csak a mérnöki, orvosi és informatikai szakok érnek bármit is? Szerintem egy tanári, jog, más egészségügyi szakok is ugyan olyan elismerést érdemelnek és még sok más.

2021. aug. 26. 16:25
 20/24 Vodafonelive ***** válasza:
0%

Elismerem, csak azert kulonbseg is van a diploma ertekenel.

Nem gondolod, hogy egy pl. kozgazdasz szakon egyszerubb jobb jegyeket szerezni, mint egy mernokin, hm? Plusz jobb teljesitmenyt elerni. Raadasul van ahol az allamvizsgan tetelek sincsenek csak a szakdoga/diplomamunka vedes(Corvinus)…

En tudom magamrol, hogy egy btk szak biztos nem menne, meg is orulnek a rengeteg konyv elolvasasatol es az osszes megjegyzesetol.

De latom a matek mindig nem megy, ezert megsugom, mindketto kozepes minositesu, egyik gyenge harmas masik eros harmas(erosebb, mint a Te otoshoz kozeli negyesed ha kiszamolod) es az mar mester(haha!) szint.

Tovabbra sem a jegyedet fogjak kuksizni a diplomadban hanem azt amit tudsz.

A diakhitelnel meg ugy latom nagyon megy az elidegenedes, de irtam is, ha nem lesz piackepes allasod ne is vagj bele.

En inkabb Kanadat neznem a helyedben, sokkal nagyobb eselyekkel indulnal kint tanulva egy olyan nyelven amit ott beszelnek es elvileg papirod is van rola, aztan haza sem jonnek, mert nehez oda kikerulni.

2021. aug. 26. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!