Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debrecenbe melyik a legjobb...

Debrecenbe melyik a legjobb általános és közép iskola?

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 19:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
amúgy rengeteg olyan gyerek van aki protekcióval jut be valahova, a jobb teljesítményű tanulókat meg kiszorítják az ilyenek, és akkor ők mehetnek a sz.r iskolákba... :)
2010. aug. 31. 17:46
 22/32 anonim ***** válasza:
58%

Nem emelem az egekbe, de igenis jó iskola, nem csak egy jóhírű ál-jó iskola.

A freedomos sztori igaz, szó sincs róla, hogy nem jutott eszébe.

A Kossuth és a Tág pedig igenis jó sulik és ha Debrecenben élnék, a gyerekem jóképességű enne (10-15 év múlva), akkor is arra biztatnám, hogy oda felvételizzen.

Az egy dolog, hogy a színvonal egy bizonyos intervallumon belül romlik, de nem hinném, hogy az eltelt 5 év alatt a Kossuth vált annyira rosszá vált volna, ennyi.

Az, hogy a Fazék jó, a másik kettő meg szar, az konkrétan alaptalan és nem igaz.

2010. aug. 31. 17:48
 23/32 anonim ***** válasza:
Szerintem mindhárom suli egyformán jó, meg persze attól is függ hogy a tanuló mi felé orientálódik (lehet hogy hülyeséget mondok de azért remélem nagyjából érthető xd) Amúgy azt hallottam hogy mivel a Kossuthba eléggé elfajultak a dolgok :D(gondolok itt arra hogy részegen ültek be órára meg lógtak meg stb) mágneszáras ajtót csinálnak és ofő írásos engedélyével lehet kimenni, szóval úgy látszik kezd majd helyreállni a rend :D
2010. aug. 31. 17:53
 24/32 anonim ***** válasza:
58%

Bocs, a freesom-os sztorit kiegészíteném :

a csajnak freedom felírat volt a pólóján, és kiderült, hogy ő mindig is azt hitte, hogy a free jelenti a szabadságot és megkérdzte, többször is az este folyamán, hogy mi az a -dom.

NA, én erre gombot varrnék, sorry.

Egyébként 2 rokonom Fazékba ment, és szerették is, d Kossuthba nem vették fel és nem is kellett megdöglenie annyira a tanulásban.

Ennyi saját tapasztalatom van, nem tudok másból kiindulni.

Egyébként Pesten vagy Dunántúlon meg azt s tudja senki, mi

ez a suli. A megye határain kívül semmit nem jelent, hva jártál. Ez is tapasztalat. És rengeteg okos, tehetséges ismerősöm vidéki kicsi gimibe járt. Az a különbség, hogy itt sokkal nehezebb volt kitűnőnek meg jótanulónak lenni.

2010. aug. 31. 17:57
 25/32 anonim ***** válasza:
X évvel ezelőtt Kossuthotos voltál... Változnak az idők, és általában Magyarországon az a tapasztalat, hogy rosszra válnak a dolgok, vagy romlanak (tiszt. a kiv.). A Kossuth MA szar. Pont.
2010. aug. 31. 18:39
 26/32 anonim ***** válasza:
58%

Jó. Tényleg nem tudom, mi van mostanság Debrecenben. Sajnálom,ha a volt töritanárom kezei között szarabb suli lett, mióta igazgató. Azt is hallottam, hogy ma már nem ontja az OKTV-seket, meg egyéb versenyredményket.

DE. Remélem, őszintén, hogy Te is oda jársz MOST, és saját vagy egyéb közeli és hiteles tapasztalatból beszélsz. Az biztos, hogy én amikor oda felvételiztem, ezt akartam és ma is azt gondolom, jó, hogy ezt akartam. És minden félévben meg kellett dolgoznom mindnért.

PONT.

Nekem manapság a pesti Apáczaisok mondják, hogy milyen fasza suli , akik meg nem jártak oda, hogy milyen szar.

Én speciel nem hiszem, hogy szar, akkor is, ha gyengült.

2010. aug. 31. 18:47
 27/32 anonim ***** válasza:
De tényleg, hova jász ? Tényleg remélem, hogy a Kossuthba.
2010. aug. 31. 18:50
 28/32 anonim ***** válasza:

Már írtam, hogy Csokonais vagyok. Ezért a Csokonairól pl. jogosan írtam, hogy szar.

Viszont a legjobb barátnőm Kossuthos, illetve ismerek nem egy lányt, aki oda jár. Sőt, tanárt is ismerek onnan. Mindenkitől azt hallani, hogy nagyon szar lett, kb annyira szar, amilyen jó volt régen.

2010. aug. 31. 19:12
 29/32 anonim ***** válasza:
58%

Ja, értem.

De miért és hogyan ?

Én valóban nem tudok már eleget, csak nyáron vagyok Db.ben.

De pl. a tanári gárdaa nem hiszem, hogy teljesen kicserélődött, azt se, hogy az iskola elvei , oktatási stílusa, profilja gyökeres fordulatot vett.

Akkor mi történt ?

Hallom én is már 4-5 éve, hogy már nem olyan jó, de hogy ennyire szar lenne, azt nem, és nem értem, miért hagyták.

2010. aug. 31. 19:15
 30/32 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy a Kossuthnak már csak a híre olyan nagy, mivel tényleg jó volt régen. A tanárok teljesen leadták a szintet, és kivételeznek a diákjaikkal, meg állítólag játszva lehet 5-ösöket szerezni, és mivel nem adhatják le az iskola átlagából, ezért nem is osztogatnak rossz jegyeket. Bekerülni meg nehéz, mert mindenkit protekcióval vesznek fel - "ezt ismerem, azt ismerem"-alapon -, és hogy ennek ellenére is azt hiszik, ők az ászok.
2010. aug. 31. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!