Miért a Fazekas a legjobb iskola az országban?
na vajon miért az..
az ország legjobb diákjai. legjobb tanárai. ...ennyiből kitalálod.
Utolsó, ez kicsit nagyképűre sikeredett, nem gondolod?
Fizikára járok a Műszaki Egyetemre, és a tapasztalatom az, hogy a legjobb diákok vidéki sulikból jönnek. Persze a fazekasosok első évben előnyben voltak, mivel gimiben már sok olyan dolgot megtanultak, amit nekünk egyetemen kellett. Másodévre viszont ezek a különbségek eltűntek, és nem látszódott, hogy ők annyira különbek lennének.
Szóval lehet a fazekas jó suli, de igazából minden egyetemen dől el. Nincs olyan nagy jelentősége, ki honnan jött.
Én nem találtam nagyképűnek a választ. (05.05. 22:48)
Szerintem is főként amiatt a(z egyik) "legjobb", mert - főként a neve miatt - oda jelentkeznek a legjobb képességű gyerekek, s közülük is a legjobb eredményt elérőket veszik fel. Tehát az oda járók mindegyike nagyon jó tanuló, míg más sulikban esetleg csak néhány nagyon jó képességű tanuló van. S ez tükröződik a tanulmányi versenyek, felvételik eredményeiben.
kösz hogy leoltasz
azt nem mondtam hogy a vidéki iskolák rosszabbak lennének, ne ferdítsd át a válaszomat.
!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!