Debrecenbe melyik a legjobb általános és közép iskola?
Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 19:58
1/32 anonim válasza:
hát tulképp ilyen nincs, de elvileg középsuli: Kossuth, TÁG, Fazekas. általános sulit nem tudom, az Árpád jó. :D
2/32 anonim válasza:
Kossuth a legjobb szerintem, meg a TÁG. A Fazekasban a matek
specializáció.
Általános : több is jó - pl. kiskossuth, esetleg a KFRTKF gyakorlója és az Arany.
3/32 anonim válasza:
általánosbol, a kiskossuth és az Árpád vezér
Gimi: TÁG, Kossuth, Fazekas
SzakKözép: Mechwart
4/32 anonim válasza:
Előző vagyok. 5-10 éve jobb volt a Kossuth, de most is az a legjobb. Inkább országos szinten nem olyan erős már.
5/32 anonim válasza:
Bocs, a második voltam én (előző)
6/32 anonim válasza:
A TÁG szar, csak a hírneve jó, Kossuth-tal szintén ez a helyzet. Csokonaiba ne menj, nagyon rossz tanárok vannak. Fazekast ajánlom.
7/32 anonim válasza:
utolsó: tényleg rosszak a tanárok?:S az olaszról pedig sok jót mondanak..
8/32 anonim válasza:
Igen, az olasz az egyetlen, ami jó, olasz tanárokkal.... Amúgy csokonais vagyok, azért mondom.
9/32 anonim válasza:
általános: egyértelmű Árpád Vezér
k.suli: Kossuth, Tóth Árpád, Ady.
10/32 anonim válasza:
megnyugtattál :D amúgy a közösség is olyan szar:S?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!