Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debrecenbe melyik a legjobb...

Debrecenbe melyik a legjobb általános és közép iskola?

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 19:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Hát ja...
2010. aug. 31. 14:03
 12/32 anonim ***** válasza:

Kossuth,TÁG miért szar?Milyenek a tanárok?

Milyen a közösség?

2010. aug. 31. 16:11
 13/32 anonim ***** válasza:
Jah meg ugyanez a Csokonaival?
2010. aug. 31. 16:13
 14/32 anonim ***** válasza:
a kossuth-tal és tággal az a baj hogy rengeteg protekciós jár oda...
2010. aug. 31. 16:16
 15/32 anonim ***** válasza:
jah a közösséget nem tudom, de szerintem nagyon beképzeltek mindkét suliba...
2010. aug. 31. 16:17
 16/32 anonim ***** válasza:
Ezek alapítványi sulik és pénz általi protekciót kell érteni?
2010. aug. 31. 16:23
 17/32 anonim ***** válasza:
58%

(20.07 is én voltam )

Kedves 11.29, én a Kossuthba jártam és amikor vagy 10 éve oda felvételiztam, még messze az volt a legjobb suli a megyében, meg a Tiszántúlon is elég erős. Benne volt a 12 legjobb suliban országosan.

Sok ismerősömet nem vették fel ide, a TÁG-ba viszont igen, és volt olyan osztálytársam, akik TÁG-osokkal éltek egy koliszobában. Ők mesélték, hogy a TÁG-os lánynak mindig kevesebbet kell tanulnia másnapra és emellett is engedékenyebbek a tanárok, sok tárgyból állt két jegy közt és mindig megadták neki a jobbat.

Nálunk ez ritkán volt így.

Én csak annyit tudom neked mondani, hogy az intelligencia nem függ attól, ki hova járt, és tizedikes-tizenegyedikes koromban már én sem éreztem azt, hogy milyen csodás suliba járok, bár büszke vagyok rá a mai napig. És hát volt nálunk is, mint mindenhol pár oda nem való ember. De ilyen van az orvosin is meg az iparművészetin is.

ÉS annak dacára, hogy én nem istenítem ezt at iskolát már kb. 9 éve és úgy tudom, ma már valamivel rosszabb, mint akkor volt (bár durva romlás nyilván nem volt), ennek ellenére mondom neked, hogy felháborítot, hogy soha nem jártál se ide, se a TÁG-ba, de leírod, hogy szar sulik.

A Fazekas annak jó, aki matek-fizika zseni és pl. fizku akar lenni, de a 3 suli közül bármelyikbe mehet.

Egyébként "az én időmben" sokkal-sokkal egyszerűbb volt bekerülni a FAzékba, mint a Kossuthb vagy a TÁGba.

Ha már sz.rozni kell valamit

2010. aug. 31. 17:32
 18/32 anonim ***** válasza:
58%

bocs, folytatom :

ha már sz.rozni kell valamit, akkor észérvek alapján talán pont a Csokonait lehetne, de csak ha már te is szarozol mindent.

Egyébként egy régi ismerősöm a Csokonaiba járt és 12 év angoltanlás után, érettségi évében nem tudta, mit jelent a freedom szó.

Én pl. rengeteget tanultam a 4 év alatt és egyáltalán nem csettintésre jöttek az ötösök meg a nyelvvizsgák.

Ennyi.

2010. aug. 31. 17:35
 19/32 anonim ***** válasza:

Egyébként en nem votlam protekciós se, gazdag se, kiskossuthos se; de van alapja annak, hogy protekciósok járnának oda. Pontosabban jólszituált családok gyerekei, akiket orvosira, jogra, közgázra, mérnöknek szánnak.

DE ez semmit se jelent, az eszed és a felvételi pontjaid alapján vesznek fel.

Úgy hallottam egyszer, hogy ilyen szempontból talán a TÁG a "protekciósabb", oda több ilyen gyerek jár, de nem tudom, így van-e.

2010. aug. 31. 17:40
 20/32 anonim ***** válasza:
figyelj kedves utolsó, senki sem mondta a Csokonaira hogy jó, ennyi.A kérdező arra volt kíváncsi hogy jelenleg melyik a legjobb iskola és mivel már Te sem jársz oda, úgysem tudhatod olyan jól mint az ott tanulók. Én ismerek sok embert aki oda jár és szerintem nagyon egoisták. A másik meg hogy 4 évet tanult az ismerősöd a Csokiban(gondolom), max 5-öt, akkor a maradék 6-7 évben megtanulhatta volna mit jelent a freedom szó. Amúgy meg van úgy hogy néha leblokkol az ember és nem jut eszébe valami...Úgyhogy nem kéne felháborodnod ha a Kossuthot nem emeli fel valaki az egekbe, mert te is ugyanezt csinálod.
2010. aug. 31. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!