Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az mennyire általános, bevett...

Az mennyire általános, bevett dolog, ha az egyetemi tanárom végzés után is tartani akarja velem a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Diplomázás után elbúcsúztam, azt mondta, beszélgessünk tovább. Most már csak neten át, mert a távolság miatt.

Ő egyébként férfi, én nő.

Van, hogy elmeséli mit csinált aznap, vagy mit tervez hétvégére, van, hogy a volt szakomhoz kötődő témákról beszélünk, de szinte egy olyan hét sem telt el június (végzés) óta,hogy ne beszéltünk volna.

Azért írom ezt ki, mert nem tudom, hogy ez mennyi számít normális dolognak. Más volt tanáraimmal ilyen nincs és soha nem is volt.

2021. aug. 9. 17:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
28%
KÉRDEZŐ! Hátrább az agyarakkal! Talán kérdezd meg, hogy mit akar. Mi elmondjuk a véleményünket, amit kikértél azzal, hogy kiírtad a kérdést. Nem normális, amit a tanárod csinál, meg az sem, hogy ezt nem tudod magadtól.
2021. aug. 9. 19:06
 22/29 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem a Kérdező csak reménykedik abban, hogy a tanár többet akar.

És de, teljesen normális, hogy a tanár barátkozni akar. Kérdező ha nem tetszik, építsd le.

2021. aug. 9. 19:08
 23/29 A kérdező kommentje:

#22 Mit nem értesz azon, hogy nekem ő ffiként nem tetszik? Akkor miért akarnék tőle bármit?

Te vagy a szintén tanár igaz, nos lehet magadból indulsz ki, és ki tudja hány hallgatóval volt köztetek valami... de ne akard már helyettem eldönteni, hogy tetszik-e v. nem.

#21 Nem fogok belemagyarázni ebbe semmit, hiszen van társa, és nem flörtölt velem... Csak felmerült, h. miért pont velem akarja tartani, ennyi. Ha zavar a kérdésem, nem kell ám itt lenni és válaszolgatni rá.

2021. aug. 9. 19:23
 24/29 anonim ***** válasza:
16%
Eggyel se volt, ne aggódj. :)
2021. aug. 9. 19:25
 25/29 A kérdező kommentje:

csak mert olyan baromi evidensnek veszed, és barátkozásról beszélsz

sztem egy egyetemi oktató ne akarjon barátkozni a hallgatóval és fordítva

lehet érdeklődni, meg figyelemmel kísérni (én is ezért mentem bele a kapcs.tartásba), de szereptorzuláshoz és határátlépéshez vezethet, ha barátkozni akar, h. ezt az eufemizmust használjam... barátkozzál a kollégáiddal.

2021. aug. 9. 19:38
 26/29 anonim ***** válasza:
49%
NA NE folytassuk, a kérdező már teljesen belezavarodott a viszont válaszaiba. Össze-vissza ír. Teljesen komolytalan.
2021. aug. 9. 19:46
 27/29 A kérdező kommentje:
#26 valóban, örülnék, ha nem folytatnád a saját kérdésem alatt... és befejeznéd a minősítést! konzekvens minden szavam, csak értelmezni kéne tudni.
2021. aug. 9. 19:48
 28/29 anonim ***** válasza:

Ha van párja akkor hagyd abba vele a levelezést. Nem normális dolog, hogy volt diáknak írogat a tanára. Ha meg esetleg többet szeretne akkor valószínűleg melletted is ugyanezt csinálná.

Finoman koptasd le. Ne válaszolj neki, hadd vegye a lapot.

2021. aug. 10. 23:55
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Konzulensed volt? (A most már csak neten át mondat miatt kérdezem, gondolom teamsen videochateltettek a szakdoga miatt).

Fuj, engem is környékeztek az egyetemi tanárok (főleg házasok, foglaltak), ki is írtam 1 kérdést ezzel kapcsolatban..., utálom, mikor a tanár "haverkodik", azaz hülyének néz vagy játssza a fiatalt. Nem beszélve arról, hogy kiskorom óta unszimpatizálok a legtöbb tanárral, atyáskodni vagy anyáskodni akar a legtöbb, ultra cringe. 😂 Imádnak kiszemelni, sztem a babapofim miatt. Vagy többet akar (sugar daddy, kapuzárási pánik) vagy haszonleső (doktorandusz után pénz, kineveli az utódot) vagy magányos vagy csak szórakozik.

Miért vagy vevő rá? (doktorandusz akarsz lenni? Vagy félsz, hogy megszívat pl. ugyanaz az egyetem mesterképzésén?)

A helyedben a fb ismerőseim között se lenne az öreg.

Bocsánat, ha megbántalak, de sztem nem közömbös számodra és imponálhat a közeledése feléd.

Ne hazudj önmagadnak. Minden ember más, nekem pl. a saját generációm tetszik. Ez van.

2021. aug. 12. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!