Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az mennyire általános, bevett...

Az mennyire általános, bevett dolog, ha az egyetemi tanárom végzés után is tartani akarja velem a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Diplomázás után elbúcsúztam, azt mondta, beszélgessünk tovább. Most már csak neten át, mert a távolság miatt.

Ő egyébként férfi, én nő.

Van, hogy elmeséli mit csinált aznap, vagy mit tervez hétvégére, van, hogy a volt szakomhoz kötődő témákról beszélünk, de szinte egy olyan hét sem telt el június (végzés) óta,hogy ne beszéltünk volna.

Azért írom ezt ki, mert nem tudom, hogy ez mennyi számít normális dolognak. Más volt tanáraimmal ilyen nincs és soha nem is volt.

2021. aug. 9. 17:44
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Lehet naiv vagyok, de én csak mostanában kezdtem el azon gondolkozni, hogy ez mennyire bevett dolog, hogy vajon másokkal is? Megkérdeztem pár volt csoporttársamat, nekik nem ajánlotta fel, sem más.

Eszembe sem jutott másképp gondolni rá, mint tanárként, nekem nehéz meglátni benne a férfit, mert idősebb nálam bő 20 évvel, és másrészt mert sosem gondoltam rá másképp, mint tanárra.

Az imponálna, ha az eszem miatt tartaná velem a kapcsolatot, de ha más gondolatai is lennének velem kapcsolatban, az csalódás lenne.

2021. aug. 9. 18:39
 12/29 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt: külsőre nagyon nem az esetem, belső értékei nagyrészt vonzóak, de semmiféle fizikai kontaktust nem tudnék vele soha elképzelni.
2021. aug. 9. 18:41
 13/29 anonim ***** válasza:
85%
Hát akkor? Mit kell ezt a témát habosítani.
2021. aug. 9. 18:43
 14/29 A kérdező kommentje:
#13 mi abban a habosítás, hogy feltettem ezt a kérdést, és reagáltam az egyik válaszoló kérdésére?!
2021. aug. 9. 18:44
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Pontosan tudod, hogy mit akar a tanárod!
2021. aug. 9. 18:47
 16/29 anonim ***** válasza:
83%

"Hát akkor? Mit kell ezt a témát habosítani."

Ezt én se értem. Ír neki valaki, és nem érti, miért. Emberek kapcsolódni próbálnak másokhoz, ennyi a történet. Tényleg számomra is érthetetlen a kérdésed, meg a kommentjeid...

2021. aug. 9. 18:54
 17/29 anonim ***** válasza:
72%

Az emberek kapcsolódni próbálnak egymáshoz---ahha

Egyetemet végzett lány ekkora naivitással. Szép.

2021. aug. 9. 18:58
 18/29 A kérdező kommentje:

#15 tényleg? képzeld, nem tudom mit akar, és nem is akarok belemagyarázni semmit.

akik meg minősítenek anélkül, h. személyesen ismernének, ne pazaroljanak több időt rám és a kérdésemre.

2021. aug. 9. 19:01
 19/29 A kérdező kommentje:
#16 miért akarna kapcsolódni hozzám, és csak hozzám az évfolyamból? nem, ez közel sem olyan egyértelmű...
2021. aug. 9. 19:03
 20/29 anonim ***** válasza:
25%
16-ossal vagyok. Emberek beszélgetnek, barátkoznak egymással. Mi is ezt tesszük, pedig közöttünk is van 50-60 éves menedzser, egyetemi oktató stb. Miért kell ezen fennakadni?
2021. aug. 9. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!