Az mennyire általános, bevett dolog, ha az egyetemi tanárom végzés után is tartani akarja velem a kapcsolatot?
Diplomázás után elbúcsúztam, azt mondta, beszélgessünk tovább. Most már csak neten át, mert a távolság miatt.
Ő egyébként férfi, én nő.
Van, hogy elmeséli mit csinált aznap, vagy mit tervez hétvégére, van, hogy a volt szakomhoz kötődő témákról beszélünk, de szinte egy olyan hét sem telt el június (végzés) óta,hogy ne beszéltünk volna.
Azért írom ezt ki, mert nem tudom, hogy ez mennyi számít normális dolognak. Más volt tanáraimmal ilyen nincs és soha nem is volt.
Lehet naiv vagyok, de én csak mostanában kezdtem el azon gondolkozni, hogy ez mennyire bevett dolog, hogy vajon másokkal is? Megkérdeztem pár volt csoporttársamat, nekik nem ajánlotta fel, sem más.
Eszembe sem jutott másképp gondolni rá, mint tanárként, nekem nehéz meglátni benne a férfit, mert idősebb nálam bő 20 évvel, és másrészt mert sosem gondoltam rá másképp, mint tanárra.
Az imponálna, ha az eszem miatt tartaná velem a kapcsolatot, de ha más gondolatai is lennének velem kapcsolatban, az csalódás lenne.
"Hát akkor? Mit kell ezt a témát habosítani."
Ezt én se értem. Ír neki valaki, és nem érti, miért. Emberek kapcsolódni próbálnak másokhoz, ennyi a történet. Tényleg számomra is érthetetlen a kérdésed, meg a kommentjeid...
Az emberek kapcsolódni próbálnak egymáshoz---ahha
Egyetemet végzett lány ekkora naivitással. Szép.
#15 tényleg? képzeld, nem tudom mit akar, és nem is akarok belemagyarázni semmit.
akik meg minősítenek anélkül, h. személyesen ismernének, ne pazaroljanak több időt rám és a kérdésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!