Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Volt/van olyan tanárotok, aki...

Volt/van olyan tanárotok, aki csak azt érti, amit bemagoltak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 01:11
 1/5 anonim válasza:

Nemnagyon értem a kérdést... 2 lehetőséget látok...

1. olyan tanár, aki csak abból tud tanítani, amit anno bemagolt...

Volt ilyenem, sajnos. Matektanár volt gimiben az istenadta... és ha kérdeztünk valamit... "Hát ez így van ezen nincs mit érteni"... De mindenre ez volt a válasza... év végén 30vmennyiből v 10-en álltak bukásra...

2. a tanár csak azt fogadja el, amit bemagolsz, szóról szóra.

Ilyen van is és volt is...

Volt: Történelemtanárom... nema bemagoltat kérte de iszonyat részletességgel, ezért akit nem érdekelte a töri csak bemagolta és elmondta aztán elfelejtette... Engem érdekelt ugyh :)

Van jogtanárom... de ott az az elvárható, h egy jogszabályt v rendszert betéve tudjál akármikor... Ez érthető is.

Remélem azéárt segítettem...

19/f

2010. aug. 29. 01:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát volt olyan tanár aki angolt tanult, közben tanított, de a gyerekek előtt járt mindig pár leckével :)

De ez hamar kiderült. Mert ő is csak bemagolta.

Vagy mire gondolsz.

2010. aug. 29. 01:25
 3/5 A kérdező kommentje:
arra gondolok, mikor a saját szavakkal (itt nem arra gondolok, hogy valaki nem ismeri a szakszavakat) elmondva nem érti a tananyagot, és emiatt azt fogadja csak el, amit bemagolt valaki
2010. aug. 29. 01:40
 4/5 A kérdező kommentje:
ja, az is olyan, ha nem ért egy nyelvet, és amiatt csak azt a konkrét mondatot érti, ami le van írva a könyvbe
2010. aug. 29. 01:41
 5/5 anonim ***** válasza:

angolból pl.konkrét több a4 oldalnyi prezentációkat kellett bemagolni,mert"így fejlődik a szókincs" valóban fejlődött egyébként,de el tudtam volna képzelni más módját is

sok ilyen volt amúgy,pszichológia,etika,társadalom ismeret,média,töri....

2010. aug. 29. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!