Mi értelme van a Matematikának?! Miért tanítják iskolában?
Minden évben megbukok belőle és pótvizsgáznom kell. Csak ebből. Utalom. Miért kell ezzel terhelni az agyam? Sinus Cosinus ki érti ezt? Trigonometrikus egyenletekkel is gondjaim vannak.. Ezt a fogalmat is 8 hónap kellett mire megtanultam, nemhogy magát az egyenletet. Vagy elszámolom, vagy rosszat szamolok, persze idiótak nme adnak rá pontot. Összeadni, kivonni szorozni osztani tudok pont elég. Nem értem miért kell ennyire melyen beasni magunkat e idióta tudományba, hát elmennek a 3,14csába!
Mit tegyek h jövőre ne bukjak meg?
1.-es köszi!
Kettes! Szerintem meg stréberek vagytok!
Azért tanítják a suliban mert gyakorlatilag matekra épül a világunk.
Mellesleg ez az egyik legértelmesebb tantárgy, noha azt én sem értettem, miért mennek bele ilyen mélyen (nem a sin, cos, meg egyebek ennél voltak rosszabbak). Ha valakinek az álma ehhez kapcsolódik oda a sima gimi amúgy sem elég szóval tovább megy, nem kéne egyszerre szívatni a gyengébbeket.
Érdekes a matek, de nem az énvilágom. Hálistennek már nem tanulom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!