Ha most már nagyon fáj a fejem, szerintetek van még értelme a matematika füzeteket lapozgatni holnapra?
Figyelt kérdés
Melyik témakör amitől tartotok leginkább, hogy 12 és 17 pontos lesz?
Tavaly az első rész szerintem nagyon alapfeladatokat tartalmazott, szerintetek idén is így lesz?
2010. máj. 3. 19:31
1/4 anonim válasza:
hát én nem sok jóval indulok a mateknak.Épp hogy kettes voltam mindig.A tanár sem jósol sokat nekem előre.De ne izgulj,te biztos ügyesebb vagy:)Már ne lapozgasd a füzetet max a fv táblát,h mit hol találsz.Biztosan hasonló típusú feladatok lesznek.
2/4 anonim válasza:
Az első részből törekedj sokat összeszedni, a másodikból ha legalább 1-et megcsinálsz fullra.már jó vagy.
3/4 anonim válasza:
én leginkább a koordináta geometriától és a valószínűségszámítástól tartok, hogy bekerülnek a 12 és 17 pontosok közé :S
4/4 anonim válasza:
Én is a valószínűségszámítástól félek, vagyis inkább csak az eseményalgebra részétől. Sokszor nehéz átlátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!