Resistor kérdése:
Mikor kapom meg a neptun kódom?)
Figyelt kérdés
Sziasztok, Debreceni egyetemre nyertem felvételt a mai napon kaptam meg a besorolási döntést amiben a neptun kódomnak kéne lenni ami kellene a koli jelentkezéshez.
Esetleg van aki megkapta, vagy tavalyról emlékeztek, hogy kaptátok meg?
2021. júl. 27. 19:34
1/7 anonim válasza:
Nem a felvis besorolási határozatban kell lennie a neptun kódnak, hanem majd az e-mailben amit az egyetem küld. Mi sem kaptuk mèg meg (NJE). Ne aggódj, meg fogod kapni időben.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, akkor még várunk :D
2021. júl. 27. 20:25
4/7 anonim válasza:
A jelszó általában a szak rövidített változata + születési év hó nap. Amit a bejelentkezés után azzonal cserélni kell:)
5/7 anonim válasza:
Nézd meg a spamjeim között, én ma fedeztem fel hogy ott dekkol 3 napja :D
7/7 anonim válasza:
Nálunk a jelszó a Neééééhhhnn volt (Ne előtag és a születési dátum egyben) de ezt úgyis a kóddal együtt írják meg, hogy mi lesz az első jelszavad. Amúgy én augusztus végén kaptam még anno minden egyéb tájékoztató paksamétával együtt postán. Nem tudom azóta mi változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!