Hogyan kell az egyetemen jelentkezni/pályázni a kollégiumra? Szegedre megyek.
a helyi hallgatói képviselet oldalán tájékozódhatsz
de amíg nincs neptunkódod addig semmit nem kell tenned
Modulon keresztül.
Oda Neptun kóddal tudsz belépni
Kitöltöd a szociális helyzetfelmérőt
Csatolod a kollégiumi jelentkezést.
Ne aggódj! Még nem késtél le semmiről.
Itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb..
A 2-3 válaszokban leírtam mindent, ide is csak ugyanezt tudnám írni. Ja és neked is elküldöm, amit a másik kérdezőnek, hasznos. 😀
Elvileg email-ben kapjuk meg a kódot, gyakorlatilag meg már szombaton regisztráltam, hisz már akkor bent voltunk a rendszerbe. Kapsz egy hat jegyű azonosítót amit meg kell jegyezz, ehhez társítanod kell egy jelszót. Ezentúl ezzel tudsz belépni a Neptunba, a Moduloba és a Coospace-be is.
Látom sokan írják itt gyakorik, hogy nem kell még sehova sietni, én azért nem halogatnék annyira ha nem muszáj...
A Moduloba ki kell tölteni egy szociális felmérő adatlapot, ahova elég sok mindent fel kell tölts, legalábbis nekem 1 lap beszerzése (önkormányzat által kiállított lakcímigazolás) elvette az egész napomat... Először az önkormányzatnál voltam, utána elküldtek a kormányablakba, onnan meg visszaakartak küldeni az önkormányzathoz... Na mondom már nem azért, de éppen onnan küldtek... A nap végére sikerült megszereznem az igazolást, viszont még így is maradt feltölteni való dokumentum... Na és ha miden fel lesz töltve, és beadod a szociális felmérőt, na majd csak utána tudunk koliba jelentkezni, ösztöndíjat&bérletet igényelni...
Mivel még nem adtam be a szociális adatlapot, így még én se tudtam intézni a többit se... Kíváncsi leszek mennyi mindent kell majd a többi dolognál feltölteni, elég szűkös az időkeret... Én azt mondom időben, semmint lekésni a jelentkezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!