Hogyan kell az egyetemen jelentkezni/pályázni a kollégiumra? Szegedre megyek.
#9-es, de hát ott az igazoláslista, annyi mindent kell feltölteni, meg amúgy én úgy kezdtem volna a helyedben (no offense, lehet te is így csináltad, csak lemaradt a válaszból), hogy átnézem tüzetesen az űrlapot, oké, mit kell feltöltenem, jó akkor, ahhoz milyen igazolás kell? És szépen összeirogatni, hogy mit hol, hogyan merre kell megcsinálni. Pl. a szüleid jövedelemigazolását (ha nem öneltartó vagy), érdemes szintén mihamarabb kikéretni, mert a legtöbb cégnél (a szüleiménél is) a könyvelő szeret ülni ezeken a dolgokon.
Viszont, ha ezt megcsinálod, utána már a kolihoz, bérlethez, stbhez, nem kell semmi mást feltenni, mivel ez az űrlap az alap és erre "épül" a többi, ehhez csatolod a kolis jelentkezést, a szoctám igénylést, a bérletet, stb, szóval azoknál már csak legördülő listából kell választani, vagy még azt sem, csak a beküldés gombra nyomni.
Még egy hasznos tipp/tudnivaló:
Ha "visszadobják" szocfelmérődet, mert hiányos, nem megfelelő valamelyik igazolás, vagy más formai hiba van vele, fontos tudni, hogy azzal NEM TÖRLŐDNEK A BEADOTT CSATOLT ŰRLAPOK, tehát nem kell újra beadnod a koli, bérlet, stb-t, csak javítani a hibákat, aztán újra beküldeni a javított szocfelmérőt.
#11-es: Pont ugyanúgy csináltam ahogy te leírtad: Összeírtam a listát hogy milyen igazolások kellenek, kipipáltam azokat amik itthon megvannak, amiket viszont kormányablakba kell igényelni leírtam külön...
Már csak 2 igazoláshoz várok egy tanút, utána töltöm is fel a maradék dokumentumot a Moduloba :D
Nagyon remélem hogy elsőre elfogadják, sok idő elment mire minden iratot/igazolást/nyilatkozatot összegyűjtöttem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!